luni, 1 aprilie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Din panoplia de Buhuhu vin tipurile de fantome II




   - KOBOLD - este un spirit răutăcios,care joacă feste oamenilor și care ar face orice pentru ca nimeni să nu-i invadeze spațiul personal,fiind extem de acaparatoe și posesiv.Se poate materializa în diferite forme,fie animale fie de elemente esențiale cum ar fi focul.









   - LEMURII - sunt entități maligne,un rip de fantome rătăcitoare care se manifestă cu furie și ostilitate,la fel ca și persoana vie care era odată și care nu a avut parte de ritualuti funerare adecvate sau nu a avut parte de o familie iubitoare.
 
   - ETERICII - sunt tipuri de fantome rar întâlnite care posedă calități ce relevă apartenența lor de entitățile non-pământești și care propagă energie și sunt considerate extrem de periculoase pentru cei cu care intră în contact.
 
   - BÂNTUITORII - sunt cei care în termeni uzuali apar întrgistrați pe bandă însă redau același fragment din nou și din nou,în buclă,în anumite momente sau locuri care ar putea dezvălui natura și identitatea bântuitorului.
 
- FANTOMA ARTIFICIALĂ - este printre cele mai rare tipuri de fantome și dezvăluie esența unei fantome.Ea apare atunci când un grup de oameni reali combină energia lor mentală și spirituală,ajutați fiind uneori de instrumente care amplifică puterea și concentrarea mentală.
 
Hai pa și clar give me a five
Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu