luni, 15 aprilie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Cele mai noi teorii ale conspirației



   - ÎNCERCAREA ISLAMULUI DE A ACAPARA EUROPA - în secolele trecute au existat numeroase exemple ale actelor reprobabile comise în numele creștinismului,dar în zilele noastre cele mai multe acte de terorism sunt atribuite adepților islamici,însă lobiștii insistă pe faptul că Islamul a fost întemeiată având la bază o filozofie pașnică.

   - OBAMA DOREȘTE FALIMENTAREA AMERICII - această ipoteză a apărut datorită faptului că la sfârșitul anului,deficitul Statelor Unite ale Americii va depășii 20 de mii de muliarde de dolari,iar programele de remediere a situației financiare dezastruoase,sunt inexistente și nu ridică probleme în agenda actualului lider mondial.

   - GUS GRISSOM A FOST UCIS - acesta a fost un astronaut care în data de 27 ianuarie 1967 a murit într-un incendiu alături de colegii săi Ed White și Roger Chaffee,în timpul unui test al modulului Apollo 1.Punctul de pornire al incendiului nu a fost niciodată descoperit,însă au existat mai mult de o duzină de surse ușor inflamabile,descoperindu-se mai multe lacune în ceea ce privește siguranța.

   - UNELE VACCINURI DUC LA AUTISM - teoreticienii susțin că rata autismului a crescut brusc datorită vaccinurilor contra poliomielitei,dizenteriei,rabiei,variolei etc.,datorită faptului că există similitudini solide fiziopatolofice între aceste vaccinuri și autism.

   - G. BUSH A MINȚIT ÎN LEGĂTURĂ CU EXISTENȚA ARMELOR CHIMICE ÎN IRAK - după atacul terorist din 11 septembrie,întreagul mapamond a fost literalmente furios pe extremismul islamic,generalizând implicarea întregii lumi arabe,însă arme de distrugere în masă nu au fost găsite ăn depozitele subterane,de cître inspectorii trimiși special,dar faptul că acestea nu au fost găsite,nu dovedește totuși că acestea nu există.

                                                                    BONUS
Sursa:YouTube
 
Hai pa și clar give me a five
Alina
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu