miercuri, 17 aprilie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Obiceiuri care ne fac mai mult rău decât bine


 

   Regulile ar trebui să fie foarte simple:pentru o viață sănătoasă ar trebui să ne alimentăm corect,să dormim suficient și să ducem un trai sănătos.Dar deseori alegerile pe care le facem,deși par a fi izvor de sănătate,totuși pe termen lung,nu ne aduc niciun beneficiu.

   - DEZINFECTAREA MÂINILOR - deși dezinfectantul este folosit de unii de fiecare dată când iau contact cu lumea exterioară,totuși cercetările recente au arătat faptul că acesta conține triclosan care ajută la rezistența unui virus la tratamentul cu antibiotice.

   - PURTAREA ȘLAPILOR - chiar dacă sunt comozi și oferă picioarelor tale obosite o binemeritată pauză de la tocuri,totuși potrivit unui celebru ortoped,Jordana Szpiro,se pare că acești pantofi deschiși,de vară,nu oferă niciun sprijin real piciorului și adesea picioarele devin tensionate datorită faptului că nu sunt suficient ecgipate ca să susțină întreaga greutate a corpului.

   - UZAREA EXCLUSIV DE APĂ PLATĂ - deși pare că oferă o totală siguranță,totuși ar trebui remarcat faptul că apa îmbuteliată nu conține fluor,iar acest lucru duce ușor la apariția cariilor.

   - SUPLIMENTELE NUTRITIVE - oamenii iau adesea asemenea de potențatori de nutrienți care au numeroase efecte secundare,și anume:vitamina A luată în cantități mari poate fi toxic pentru fetus,vitamina C luată în exces poate duce la un discomfort major gastro-intestinal,iar vitamina B6 în doză mare poate duce la leziuni ale nervilor.

   - PRODUSELE DE CURĂȚAT - oricine dorește ca mediul în care trăiește să fie cât mai septic cu putință,dar totuși există dovezi că toate aceste produse de curățat geamuri,gresie,faianță,aragaz etc.,au  în componența lor substanțe chimice care pot duce la boli ale plămânilor și pe deasupra mai sunt și agenți cancerigeni.

                                                                       BONUS

Sursa:YouTube
 
Hai pa și clar give me a five
Alina


   -

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu