duminică, 16 februarie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Dovezi de iubire II


   Dovezile de dragoste se ascund de cele mai multe ori în cele mai obișnuite dintre situații și de multe ori le ignorăm sau nu le dăm importanța pe care o merită,tocmai de aceea am căutat câteva dintre cele mai importante dovezi de iubire de multe ori ignorate și nebăgate în seamă,dar observate și contorizate de partener:

   - Compromisul - indiferent de situațiile în care veți fi puși amândoi,dacă vă mulțumește sau nu postura în care vă complaceți la un moment dat,ar trebui mereu să găsiți soluția de mijloc,soluția care v-ar conveni amândoura.

   - Vorbește despre partener - poți descoperi adâncimea sentimentelor celuilalt și atunci când în lipsa ta partenerul simte mereu nevoia să vorbească despre tine.

  - Ține pasiunea aprinsă - încearcă să arăți bine pentru cel pe care îl iubești,deoarece aceasta este dovada fără tăgadă al interesului încă viu și al iubirii nezdruncinate.

  - Grăbește-te acasă - o altă dovadă nescrisă de iubire este dacă după o zi în care lipsești dacă te grăbești să te întorci acasă și nu pierzi timpul nejustificat înseamnă că cel la care încă vrei să ajungi contează mai mult pentru tine decât alte plăceri minuscule și frivole.

  - Declară-ți dragostea - chiar dacă faptele cântăresc mai mult decât cuvintele,totuși declarațiile verbale sunt măgulitoare și încălzesc sufletul și inima celui căruia îi sunt dedicate.

                                                                           BONUS
Sursa:YouTube

Hai pa și clar give me a five
Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu