luni, 24 februarie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Top real Ninja


   - YAZAEMON KIDO - s-a născut version jurul anului 1539 si sa evidențiat cca ne expert în explozibil, tocmai de aceea abilitatea sa SPECIALĂ o Fost des folosită version încercările de asasinat asupra persoanelor Politice incomode ale Vremii.

   - KINGAKURE SAIZO - Este Sursa de Inspirație a scris ONU populare personaj de desene animate, INSA adevăratul Kingakure a devenit ninja dupa o încercare eșuată de asasinat.când a încercat sa-l străpungă cu o Sulita pe seful clanului Toyotomi aflat Intr-o Cameră aflată cu ne etaj mai jos.După ce o Prins Fost, OData ce Viața ia Fost cruțată, o Jurat credinta clanului si ia ramas loial restul Vietii vânzare.

   - TOMO SUKESADA - o Fost ONU iapă Maestru ninja DIN Koga pasă Împreună cu CEI 80 de Oameni ai Sai, au încercat SA cucerească castelul Kaminogou si au reușit SA ucidă 200 de soldati DIN garnizoană si pe Generalul Lor.

   - FUJIBAYASHI Nagato - Alături de Momochi Sandayu si de Hattori Hanzo au Fost CEI mai mari Jonini DIN Iga, IAR Nagato o LASAT moștenire urmașilor SAI o compilație a tehnicilor Ninjutsu numite Bacseshukai.


   - MOCHIZUKI CHIYOME - este cea mai faimoasă Kunoichi (ninja feminin),a fost soția unui samurai războinic,care a recrutat sute de femei pentru o rețea subterană de spioane formată din orfane,victime ale războiului și foste prostituate.

                                                                         BONUS  
Sursa: YouTube

Hai pa SI CLAR da-mi un cinci
Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu