miercuri, 26 februarie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Semne de ciudățenie


   Din timiditate,din lipsă de socializare sau ,,natural born this way”există oameni care ies din tiparele permise și care ne fac să ridicăm sau nu sprânceana a dezaprobare și care se manifestă un pic altfel atunci când sunt în public,iar pentru cei care au luat microbul moderat și se pot corecta,luați aminte:

   - Fredonarea melodiilor în public - mai ales dacă melodiile sunt cu versuri macabre sau al cărui sens nu are nici o noimă,este un semn clar că respectiva persoană se comportă normal.
   
   - Stresul în public - apare la persoanele extrem de emotive care întâmpină dificultăți majore atunci când trebuie să socializeze,iar disconfortul lor devine vizibil deoarece încep să se comporte anormal.

   - Vorbitul fără noimă - de obicei cei despre care vorbim nu se pot detașa în public de această stare emotivă și comunicarea lor este incoerentă,lucru care denotă la aceștia o reală stare de incertitudine.

   - Palmele le transpiră - acest fapt pus în contextul unor situații cu adevărat stresante este oarecum normal,dar atunci când acest lucru se întâmplă atunci când nu există niciun factor de stres,respectivul individ se încadrează cu ușurință în categoria ciudaților.

   - Bâlbâiala - atunci când ai vrea să exprimi ceva care pare simplu și familiar,însă claritatea în exprimare dispare și începi să te bâlbâi și acest lucru odată conștientizat te face să te rușinezi și să comunici cu și mai multă greutate,este un alt semn de comportament nefiresc.

   - Teama - socializarea pentru cei mai mulți este un factor destresant ,însă atunci când cineva încearcă cu orice preț,făcând chiar scenarii fanteziste,să se retragă în solitudine și izolare pentru că cei din jur îi provoacă o stare de disconfort și neliniște,este fără tăgadă un semn clar de ciudățenie.

                                                   Hai pa și clar give me a five
                                                                                    Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu