marți, 11 februarie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Dovezi de iubire



   Dovezile de dragoste se ascund de cele mai multe ori în cele mai obișnuite dintre situații și de multe ori le ignorăm sau nu le dăm importanța pe care o merită,tocmai de aceea am căutat câteva dintre cele mai importante dovezi de iubire de multe ori ignorate și nebăgate în seamă,dar observate și contorizate de partener:


   - Respectul față de partener - acest lucru fiind fundamental pentru o relație sănătoasă,de lungă durată,iar asta este indubitabil o dovadă de iubire.

   - Acceptă-ți partenerul - cu toate defectele și calitățile lui și deși uneori pare imposibil să vă puneți de acord și găsești la celălalt câteva lucruri pe care le ,,digerezi” mai greu,totuși atunci când îl iubești îi iubești și imperfecțiunile.

   - Arată-ți sentimentele în orice fel - atunci când ceea ce simți este special,o altă dovadă fără tăgadă de iubire este felul în care vorbești despre celălalt mult și cu tonul vocii extrem de implicat.

   - Fiți răbdători - aceasta fiind o altă importantă dovadă de iubire,pentru că există milioane de motive pentru care te-ai putea certa cu partenerul,însă răbdarea necondiționată,face o relație să evolueze.

   - Sprijin reciproc la nevoie - ar trebui să fii acolo atunci când persoana iubită ia o decizie importantă,te bucuri de succesul ei și ești stânca și umărul pe care plânge atunci când lucrurile nu merg bine,ești confidentul și busola după care se ghidează în momentele tulburi.

                                                                        BONUS
Sursa:YouTube

Hai pa și clar give me a five
Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu