duminică, 18 mai 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Instantanee cutremurătoare

01
   - COPILUL DIN SHANGHAI - fotografia a fost făcută de H.S.Wong în iulie 1937,când gara a fost bombardată,iar aici este surprins un copil rămas orfan,înainte de a fi salvat de un localnic.

01
   - MICUL SOLDAT ÎN LACRIMI - acest copil este Hans Georg Henke,membru activ în armata hitleristă,iar instantaneul cu el a fost făcut chiar înaintea anunțului capitulării Germaniei.

01
   - MECI ÎN TIMPUL GRIPEI SPANIOLE - această epidemie a ucis peste 100 de milioane de oameni în întreaga lume,iar fotografia premiată surprinde starea devenită ,,naturală” și oarecum mai sigură a oamenilor.

04
   - TRAFICUL CU SCLAVI DIN ATLANTIC - acești copii de pe HMS Daphne,tocmai fuseseră salvați și timp de trei zile,la începutul lui noiembrie 1868,peste 2000 de sclavi au fost eliberați de pe vasele arabe cu sclavi.

05
   - SALVAREA PESTE ZID - pe 13 august 1961,Germania a divizat Berlinul în două,ridicând un zid care a rezistat până în 1989,iar aici este surprins un soldat,gardian din Est,care a a ajutat copilul ce fusese separat de părinții săi,să se reîntâlnească.

                                                   Hai pa și clar give me a five
                                                                                 Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu