joi, 29 mai 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Locuri misterioase II


   POINT PLEASANT - aici au avut loc o serie de întâmplări înfricoșătoare,însă cea mai renumită implică o creatură înfricoșătoare,pe numele ei,Mothman,care a terorizat mica localitate cu înfățișarea sa înfricoșătoare,cu ochi roșii,hipnotici din noiembrie 1966 până în decembrie 1967 când s-a prăbușit de pe Podul de Argint omorând 46 de persoane.


   TRIUNGHIUL MICHIGAN - se găsește în mijlocul Lacului Michigan și aici au avut loc dispariții misterioase ca cea a căpitanului George R.Donner care a dispărut din cabina navei sale ,sau Zborul 2501 care a dispărut cu echipah și 58 de pasageri ai săi,în 23 iunie 1950 în timp ce se îndrepta spre Chicago.


   SAN LUIS VALLEY - se găsește în sudul statului Colorado,este o zonă plină de fenomene inexplicabile,OZN-uri sau mutilări de animale,lumini ciudate apărute pe cerul nopții,ceea ce indică existența extratereștrilor.

   BENNINGTON TRIANGLE - se găsește în SV-ul statului Vemont și aici între anii 1945 și 1950 au avut loc mai multe dispariții misterioase,când turiști străini sau localnici au dispărut fără urmă.


   BRIDGEWATER TRIANGLE - aici există multe rapoarte de apariții a unor făpturi nenaturale,mici sau mari,păroase sau spâne,însă toate având un singură trăsătură comună,nu aveau nimic de-a face cu ADN-ul uman.

                                                            Hai pa și clar give me a five
                                                                                              Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu