miercuri, 28 mai 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Locuri misterioase


  MUNȚII SUPERSTITION - se găsesc la est de Phoenix,Arizona,iar legenda spune că în jurul anului 1800 un bărbat,pe numele său Jacob Waltz,a descoperit o mină de aur,însă a ținut locul secret până pe patul de moarte,când i-a dezvăluit locația unei singure persoane,însă locul nu a fost găsit niciodată.

  ANOMALIA DIN ATLANTICUL DE SUD - se pare că există un Triunghi al Bermudelor și în spațiu,cauzat se pare de nivelul ridicat de radiații,așa că Telescopul Hubble și Stația Spațială Internațională sunt oprite și astfel că nu adună informații când trec prin această zonă.

  LACUL ANJIKUNI - aici se spune că în anul 1930 a dispărut un sat întreg.Acest lucru a fost descoperit și dezvăluit de un vânător,Labelle,care era familiarizat cu satul,însă în luna noiembrie a anului 1930,după ce a fost găzduit peste noapte,sătenii au fost de negăsit,iar dispariția lor a rămas un mister până în zilele noastre.

 MAREA DIAVOLULUI - sau Triunghiul Dragonului,este o zonă din Oceanul Pacific,mai exact în largul coastei Japoniei,un loc unde s-au întâmplat o mulțime de lucruri ciudate:anomalii magnetice,lumini și obiecte inexplicabile,precum și dispariții misterioase.

  BIGELOW RANCH - este o proprietate de 480 de acrii în NV-ul Utahului,unde s-au petrecut nenumărate evenimente ciudate consemnate încă din jurul anului 1950 când au apărut tot felul de povești ciudate cu OZN-uri și mutilări de animale și dispariții inexplicabile.

                                                              Hai pa și clar give me a five
                                                                                               Alina


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu