luni, 26 mai 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Obiceiuri proaste care accelerează procesul de îmbătrânire


  Pentru foarte mulți dintre noi,îmbătrânirea prematură este un subiect care ne privește direct și ne consumă,pentru că aceasta nu afectează doar aspectul nostru fizic,ci chiar sănătatea noastră,și dacă nu putem opri acest proces,măcar ne putem opri din unele obiceiuri proaste care accelerează îmbătrânirea:

   - STRESUL - face ravagii asupra sănătății mentale și fizice și de aceea interferența sa asupra vieții oricui are efecte devastatoare,iar recomandarea specialiștilor este că dacă cauzele au o relevanță minoră,fiți mult mai zen.

   - ÎNGRIJIREA PIELII - și aici nu vorbim doar despre față și mâini,ci trebuie să ne hidratăm pielea de pe tot corpul,iar aceasta ar fi indicat să devină un obicei.

 - OBICEIURI ALIMENTARE PROASTE - antioxidanții din legume și fructe sunt vitali pentru prevenirea stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi,care ținteau celulele pielii și le deteriora,iar toate alimentele de tip fast-food și toate celelalte pline de aditivi,accentuează oboseala tenului.

  - SEDENTARISMUL - crește riscul de boli cardiovasculare,renale și poate duce la obezitate și obosirea prematură a organismului,însă 30 de minute de exerciții pe zi,pot duce la întârzierea procesului de îmbătrânire.

  - EXCESUL DE MEDICAMENTE - duce la dependență,iar folosirea regulată a analgezicelor, o face să iși piardă din elasticitate și tonus într-un timp mult mai scurt.

                                                Hai pa și clar give me a five
                                                                              Alina


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu