miercuri, 25 iunie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Ești organizat dacă ...

Inspectoratul General al Politiei Romane

   În genere,viața noastră este extrem de ocupata și ne plângem mereu de lipsă de timp.Având în  vedere  acest lucru, poate fi dificil să ducem la bun sfârșit obiectivele propuse pentru o zi,dacă nu ne creem un sistem propriu,care în timp poate deveni rutină și care ne ajută să organizăm într-o manieră cursivă ceea ce avem de făcut:

   - Fă-ți un plan în avans,acesta fiind unul dintre lucrurile de bază pe care le face orice persoană organizată.Așa că ar fi bine ca evenimentele importante dintr-o zi,să fie notate într-o ordine cronologică,pentru că deși nu pare,acest lucru te ajută în gestionarea timpului într-un mod cât mai util și mai concentrat.

   - Rutina de dimineață și rutina de seară,pentru că dacă te obișnuiești să faci aceleași lucruri,poți da tonul pentru a respecta un plan bine stabilit dinainte.

   -Faceți o singură listă cu lucrurile de făcut într-o zi ,notați în agendă și astfel nu veți acționa haotic și veți ajunge la rezultatele dorite.

   - Nu lăsați vasele de mâncare în chiuvetă,pentru că deși pare un subiect total ieșit din context,asta vă face ca în ziua următoare să vă încărcați cu o sarcină în plus de care clar și sigur nu aveați nevoie.

   - Alegeți cu seară înainte hainele de îmbrăcat pentru ziua următoare,pentru a nu fi pus în dificultatea alegerii unui outfit potrivit și a pierde timp prețios.Din același motiv pregătește-ți și geanta cu lucrurile utile pentru ziua ce va fi să vină.

                                                                           BONU
                                                                                     Sursa:

                                                             Hai pa și clar give me a five
                                                                                          Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu