marți, 24 iunie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Planete ipotetice II

Odkrili največji planet v vesolju
   - PLANETA V - se presupune că s-ar situa între Marte și Jupiter,însă se pare că în urma coliziunii cu Luna și-ar fi schimbat traiectoria și s-ar fi prăbușit în Soare.

GAS GIANTS
   - A CINCEA PLANETĂ CU CENTURĂ DE ASTEROIZI - de-a lungul timpului acești asteroizi,la început de dimensiuni mici,au creat în timp orbite gigant,care în urma multitudinii de simulări,ar putea duce cu gândul că au creat un corp nou de dimensiuni impresionante.

basically the kuiper belt objects are very different in terms
   - CENTURA KUIPER - este un nor format din obiecte mici,înghețate pe orbita care se află dincolo de planetele Neptun și Pluto.Oamenii de știință au concluzionat faptul că această centură a fost creată,de fapt,de o planetă nevăzută.

Sedna (click to enlarge)
   - SEDNA - este un obiect îndepărtat aflat pe o orbită foarte ciudată în jurul Soarelui,în comparație cu alte obiecte din sistemul solar și una dintre ipoteze ar fi că această formațiune ar putea fi rămășițele unei planete încă nedescoperite.

tyché etrange
   - TYCHE - a fost lansată o idee conform căreia cometele care revin într-un punct mai des decât altele și din direcții diferite,ieșind astfel din tipar,ar avea ca motiv un obiect mult mai mare,aflat la mare distanță și care a fost denumit Tyche.

                                                                       BONUS
Sursa:YouTube

Hai pa și clar give me a five
             Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu