marți, 2 decembrie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Cele mai pașnice țări din lume ll

Foto: Ghent, Belgia
  BELGIA - este una dintre cele mai liniștite țări din lume cu orașe medievale,castele maiestuoase și oameni liniștiți,dar cu un ridicat spirit civic.

Informatie despre Cehia
  CEHIA - după dizolvarea Cehoslovaciei în 1989,Cehia s-a concentrat în mare măsură pe construirea unei economii capitaliste puternice și crearea unui climat stabil din toate punctele de vedere.

Castelul din Ouchy, Lausanne, Elveția
  ELVEȚIA - are cel mai mic scor în instabilitatea politică,are unul dintre cele mai scăzute niveluri de infracționalitate și în plus aici găsești cea mai bună ciocolată și cele mai performante,exclusiviste și bune ceasuri.

  JAPONIA - are o cultură veche și impresionantă,iar după al doilea război mondial s-a dezvoltat ca o națiune pacifistă cu un climat perfect pentru respectarea normelor și regulilor de bun simț.

paesi reportaj Irlanda Lungo il Fiume Lagan etichetă irlanda Irlanda di ...
  IRLANDA - este țară fabuloasă cu o istorie bogată și oameni primitori și prietenoși,cu o infracționalitate scăzută.castele impunătoare și peisaje maiestuoase ce merită văzute.

Joburi pentru Romani in Finlanda, Tara cu Salariul Mediu de 3.300 de ...
  FINLANDA - are un nivel de trai ridicat,salariul mediu ajungând la 3300 de euro,iar un mare accent se pune pe educație,de aici vine și respectarea normelor universal permise și infracționalitatea aproape inexistentă.

  NOUA ZEELANDĂ - este o țară cu peisaje de o frumusețe naturală rară ,pentru că doar aici poți vedea plaje minunate,dar și ghețari alpini superbi.aici sunt oameni ospitalieri și infracționalitate scăzută,deci perfect de vizitat.

                                               Hai pa și clar give me a five
                                                                                   Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu