miercuri, 3 decembrie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Cele mai pașnice țări din lume lll

montreal.org.  Montreal este touted pe bună dreptate, asthe de capital piatra de Canada ...
  CANADA - are unul dintre cele mai ridicate niveluri de trai din lume,are orașe curate și sigure,peisaje spectaculoase și oameni calzi,veseli și ospitalieri.

vedere din Salzburg jon arnold imagini danita delimont
  AUSTRA - după destrămarea Imperiului Austro-Ungar,țara a avut parte de pace și liniște cu un nivel de trai ridicat și oameni pașnici,cu stațiuni și priveliști uluitoare.

Sydney, Australia
  AUSTRALIA - este o țară frumoasă și liniștită,care oferă diversitate culturală,un sistem politic stabil,priveliști naturale uluitoare,plaje spectaculoase și oameni veseli și prietenoși,deci un mediu prielnic și propice  de vizitat și de ce nu de trăit.

Portugalia (fot © stevanzz -. Fotolia.com)
  PORTUGALIA - are un patrimoniu milenar,o rata a criminalității scăzută, una dintre cele mai ridicate creșteri a PIB-ului și de aici infracționalitatea infimă.

Mas Fotos de Qatar
  QATAR - este cea mai pașnică țară din Orientul Mijlociu,cu o gândire liberală,unde femeile au mai multe drepturi decât oriunde în Orient,cu un nivel de trai mult peste medie și de aici vine și absența delincvenților.

  MAURITIUS - un tărâm prietenos și prielnic pentru cei care doresc să îl viziteze, cu o cultură africană bogată integrată în resorturi cu servicii exclusiviste și oameni calzi și primitori.

                                                        Hai pa și clar give me a five
                                                                                            Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu