joi, 11 decembrie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Hoteluri ciudate II


NULL STERN HOTEL- este singurul hotel fără nicio stea,situat în Teufen Appenzellerland din Elveția și a fost construit într-un buncăr din război.Deși rece și fără ferestre,a fost transformat și în anul 2010 a fost inclus în primele 100 hoteluri din Europa.

CAPSULE HOTELS - în Japonia aceste hoteluri sunt destul de populare,devenind parte integrantă a culturii japoneze,fiind perfecte pentru cei cu venituri modeste,iar în plus au fost concepute pentru economisirea spațiului.

ICE HOTEL - s-a deschis în anul 1990 în Laponia,Suedia și este reconstruit în fiecare iarnă,are 65 de camere de gheață care sunt adevărate opere de artă care atrag în jur de 50 000 de vizitatori din toate colțurile lumii în fiecare an.

V8 HOTEL - orice fanatic iubitor de mașini,poate merge în Germania,la Meleinwerk și să se cazeze la acest hotel cu arhitectură și design de influență auto de epocă exclusivistă,într-una dintre cele 34 de camere dintre care 10 cu un design unic.

FOREST HUT HOTEL - este considerat a fi cel mai primitiv hotel din Suedia,deoarece nu există nici măcar curent electric sau dușuri,facilitățile fiind afară,iar dușul este înlocuit cu o baie în lac.În plus mobilierul este rudimentar și exclusiv din lemn,iarmâncareaestecât mai aproape de forma ei naturală.

                                                                   BONUS

                                                     Hai pa și clar give me a five
                                                                                         Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu