miercuri, 10 decembrie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Hoteluri ciudate


CASANUS - este o sculptură gigant a unui intestin uman,se găsește în Kemzeke,Belgia,a fost creat de Joep Van Lieshout,este condus de un cuplu de colecționari și pentru că locația sa este în mijlocul naturii,este extrem de popular printre cupluri.

DAS PARK HOTEL - este situat în Linz,Austria și este alcătuit din câțiva cilindri din ciment transformați în camere,însă inițial nu a fost conceput (de Andreas Strauss)ca un proiect comercial,ci pentru a atrage turiștii,demonstrând astfel buna ospitalitate a austriecilor.

PALACIO DEL SAL - acest hotel din Bolivia a fost conceput în întregime din sare,în cel mai mic detaliu,de la scaune până la băi și tocmai de aceea clienților le este adus la cunoștință faptul că fiecare obiect din hotel este extrem de fragil.

DOG BARK PARK INN - se găsește în Cottonwood,Idaho,SUA,are forma de câine beagle și a fost conceput de către Dennis Sullivan și Frances Conkin,pentru a atrage câși mai mulți vizitatori,iubitori de animale.

THE HOBBIT MOTEL - se găsește în Woodlyn Park din Noua Zeelandă,are forma caselor de hobbiți și aici vin vizitatori din toate colțurile lumii și pentru lecțiile cultură,tradiție și istorie locală.

                                                                      BONUS
Sursa:YouTube

Hai pa și clar give me a five
                          Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu