miercuri, 9 noiembrie 2011

BLOGUL DE ŞTIRI HD-Curs de stil personal

   Sunt puţine lucruri pe lumea asta care să exercite o atracţie mai mare asupra femeilor,decât puterea de transformare a hainelor,de aceea alegerile lor vestimentare,abordarea unui stil nou,folosirea cu încerdere a culorilor şi a accesoriilor le pot scăpa de eventualele frustrări din faţa dulapului.
   Diversitatea ne poate ajuta să intrăm în diferite roluri:de romantică sau luptătoare urbană,mamă sau profesionistă organizată,de fată single petrecăreaţă sau de femeie rafinată.Alese cu grija,hainele ne pot face să ne simţim mai frumoase,mai tinere,mai suple şi nu în ultimul rând mai moderne.
   Păstrând doar bunul gust şi imaginaţia,cu siguranţă nu o să avem niciodată neplăcerea ca la cabina de probă sau acasă în faţa oglinzii să ne găsim puse în faţa faptului să nu ştim dacă respectiva haină e potrivită sau ne vine bine.Deci jucaţi-vă,combinaţi,fiţi ceva între excentricitatea lui Lady Gaga şi sobrietatea Reginei Mame,între ostentaţia manelistă şi Carnavalul de la Rio.



  Iată cel mai recent episod al Robotzilor disponibil.Le urez celor de la creativemonkeyz inspiraţie pentru milioanele de episoade pe care le-am dori noi.
                                                    Hai pa şi clar give me a five
                                                                                   Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu