duminică, 20 noiembrie 2011

BLOGUL DE ŞTIRI HD-Ziua mondiala a WC-ului

   Ziua Mondiala a WC-ului a fost infiintata de Asociatia Mondiala a Toaletelor cu sediul la Singapore,si are ca scop principal promovarea igienei,dar si atrage un semnal de alarma asupra faptului ca o treime din populatia lumii nu are acces la un sistem de canalizare.
   Intalnirile producatorilor de gen sunt in mare parte ocaziii de a prezenta lumii productiile de ultima generatie,care au nevoie de o consola speciala cu touch screen pentru a putea fi utilizata.

   Toaleta Numi,costa 6 500 de dolari are incorporat un purificator de aer,un umidificator,un filtru de odorizare a aerului,pe langa capacul inteligent care se ridica sau coboara in functie de presiune,iar ca piece de rezistence,toaleta are incorporat si un set de boxe la care se poate asculta muzica in format MP3 sau la radio.


   Cine nu-si doreste decat un capac de closet inteligent,poate opta pentru produsul"Sensowash",manevrabil si el doar cu ajutorul unei telecomenzi.Capacul isi poate regla temperatura,dar si pe cea din jur si poate pastra in memorie preferintele utilizatorilor.De specificat este si faptul ca acest capac se curata singur,iar datorita ledurilor incorporate poate fi intrebuintat si pe post de lampa pe timp de noapte.


    Cea mai scumpa toaleta nu este una inteligenta,ci una creata de Toto Miyabi care are componente aurite,capac si invelitoare de bambus,pecum si incrustratii cu aur de 24 de carate in diferite modele,iar capodopera costa 12000 de dolari.




   Hai pa si clar give me a five
                           Alina



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu