vineri, 4 noiembrie 2011

BLOGUL DE ŞTIRI HD-Trucuri de frumuseţe

   Unele dintre cele mai vechi ritualuri de frumuseţe au trecut de la o generaţie la alta,dovedindu-şi eficienţa de-a lungul timpului,şi de aceea mă gândeam că v-ar fi de folos şi unele reţete naturale, făcute în casă cu o eficacitate dovedită.
   În India,femeile folosesc o mască de faţă făcută din şofran şi făină de năut,deoarece şofranul elimină bacteriile iar făina de năut acţionează ca un bun exfoliant.
   Untul de Shea,provine din arborele Kantle,originar din Africa de Vest,este cunoscut ca un produs hidratant care protejează pielea de radicalii liberi şi previne ridurile şi vergeturile.
   Uleiul din nucile arborelui de argan,este apreciat de femeile marocane pentru proprietate lui de a întârzia îmbătrânirea pielii şi a părului.
   În Japonia ,uleiul de camelie şi uleiul de seminţe de ceai sunt secrete străvechi de înfrumuseţare deoarece sunt antioxidante naturale care hrănesc şi hidrateză pielea,tratează arsurile,vergeturile şi întăresc unghiile,pentru că sunt bogate în vitamina E şi acid oleic.
   Fructele de avocado conţin vitamina E şi de aceea în America de Sud sunt folosite pentru întreţinerea părului şi a pielii.Coaja fructelor este folosită pentru curăţarea tenului,iar miezul pentru exfoliere.

   E week-end,aşa că dacă nu aţi văzut ultimul episod din Robotzi,enjoy.Hai pa şi clar give me a five.
                                                    Alina


   Încă odată felicitări echipei de la creativemonkeyz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu