joi, 24 noiembrie 2011

BLOGUL DE ŞTIRI HD-Legende urbane

  1.Walt Disney criogenat - la 15 decembrie 1966 Disney murea de cancer pulmonar,iar zvonul conform căruia trupul său ar fi fost pus într-o cuvă cu azot lichid până când ar fi fost descoperite mijloace de vindecare,este fals.
  2.Moş Crăciun a fost inventat de Coca-Cola - se pare că în anul 1930,imperiul lua avânt şi se căutau idei de promovare a băuturii răcoritoare şi în lunile friguroase,de aceea un ilustrator angajat a asociat imaginea lui Moş Crăciun, bătrânelul generos îmbrăcat în haine roşii cu celebra băutură.
  3.Shake-urile de la McDonalds unt făcute din grăsimi animale (pui,porc) - acest zvon era extrem de celebru până de curând când toate unităţile de tip fast-food au fost obligate prin lege să pună la dispoziţia consumatorilor lista completă a nutrienţilor componenţi din produse.
  4.Inventatorul toaletei - credinţele populare spun că Thomas Buda ar fi patentat pentru această invenţie,dar s-a descoperit că acesta era de fapt un foarte priceput şi ingenios instalator din epoca victoriană,dar Alexander Cummings este creditat ca fiind inventatorul,iar folosirea termenului "buda" pentru un grup sanitar se crede că  ar fi pornit din America.
  5.Cultul Jedi - în urmă cu câţiva ani exista un zvon conform căruia existau suficienţi oameni pentru a forma un "cult Jedi",iar la recensământul din Statele Unite ale Americii,Australia şi Noua Zeelandă din 2001 se pare că au existat cetăţeni care au declarat că aparţin acestui cult,dar se pare că aceste informaţii nu sunt adevărate.

              Hai pa şi clar give a five
                                    Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu