marți, 8 noiembrie 2011

BLOGUL DE ŞTIRI HD-Nefolositor dar descoperit ştiinţific

   Atunci când doreşti ca spusele tale să aibe consistenţă şi să întăreşti veridicitatea şi puterea lor,nu trebuie decât să afirmi faptul că "a fost demonstrat ştiinţific".Acum e momentul ca să aflăm cele mai ineficiente,surprinzătoare şi atipice descoperiri ştiinţifice:

   Cea mai idioată dintre ele recompensată cu un premiu în care i se recunoaşte ineficienţa este cea în care s-a dovedit ştiinţific că purecii de câine sar mai sus decât purecii de pisică.

   Universitatea de Lingvistică din Barcelona a descoperit că şobolanii nu pot distinge între două persoane care vorbesc daneza şi japoneza.

   Cercetătorii Universităţii din New Mexico au descoperit că bărbaţii inteligenţi au spermatozoizi sănătoşi şi viguroşi,în timp bărbaţii proşti au spermatozoizii lipsiţi de vlagă,iar acum nu mă pot abţine şi zic,că poate ţine de orientarea în spaţiu (după părerea"iluştrilor " cercetători),iar spermatozoizii proştilor se învârt în cerc,pe când cei ai bărbaţilor deştepţi nu au probleme în atingera ţintei.Smooth,nu?

   Într-un studiu englezesc din fotbal,se demonstrează faptul că echipele îmbrăcate în echipament roşu câştigă cel mai des,iar portarii apără mai bine penaltiurile bătute de jucătorii îmbrăcaţi în tricouri albe decât cei cu tricouri roşii.

   Un studiu interesant despre căsătorie făcut de specialiştii de la Universitatea din Chicago,care demonstrează că instituţia matrimonială prelungeşte viaţa bărbaţilor cu 10 ani şi o scurtează pe a femeilor cu vreo 2.Destul de misogin dacă mă întrebai pe mine;sub sistemul am dat zile de la mine,iar studiu nu e făcut de femei nu dornice,ci ahtiate după măritiş.

   Profesorul Peter Aerts a descoperit că lenea prelungeşte viaţa.Oare el să fie primul?

   Canadienii au demonstrat că un bărbat are cu atât mai multe şanse să ajungă homosexual cu cât are mai mulţi fraţi mai mari.

   Savanţii au demonstrat că blondele sunt mai îndrăzneţe şi mai aventuroase în pat.Atrag atenţia asupra faptului că orice experiment trebuie demonstrat ştiinţific de însuşi cercetătorul în cauză.Cât despre rivalele directe ale blondelor,brunetele,se spune că două treimi din nevestele de milionari au culoarea părului castanie.

   Ştiinţă sau ce?Dacă v-a plăcut aştept like-urile şi commenturile voastre.Hai pa şi clar give me a five
                                                        Alina
  

Un comentariu: