luni, 19 noiembrie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD - Atracţii turistice bizare

   Din plictiseală,lipsă de adrenalină,prea mulţi bani sau un ridicat simţ al ridicolului s-a dezvoltat cererea şi oferta pentru locuri de vizitat cel puţin bizare ca Templul Rozătoarelor,sau Casa Craniilor,lăcaşe care aduc importante sume de bani ţărilor lor:

   - în Japonia există şi se practică baia în ţăieţei şi nu pentru că sunt mai avangardişti decât cei care se îmbăiază în şampanie sau în ciocolată,ci pentru că se pare că îmbunătăţeşte metabolismul şi curăţă tenul.
 
 
   - în Cuba,s-a încercat reeditarea celebrului Jurassic Park,mai exact pe un teren cu o suprafaţă de 11 hectare,s-au aşeyat 200 de copii fidele a celor mai reprezentative animale preistorice.
 
 
   - la Rajasthan,în India,templul Karni Mata nu este doar un refugiu pentru rozătoare,este deasemeni şi locul unde acestea sunt venerate şi unde primesc ofrande.
 
 
 
   - la Phenian,în Coreea de Nord,s-a deschis un parc tematic închinat ,, prieteniei între popoare,, şi unde au fost expuse în jur de 90 000 de cadouri primite de fostul lider nord coreean Kim Il Sung de la preşedinţi de state şi lideri mondiali.
 
 
 
   - în Mexic,Julian Santana Barrera,a adunat păpuşi care au fost aruncate,creând astfel Insula Păpuşilor,se pare,pentru a linişti spiritul unei fete care a murit înecată în râu.
 
 
BONUS
 
Sursa:YouTube
 
Hai pa şi clar give me a five
Alina
 
 
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu