joi, 15 noiembrie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD - Căsătorii stranii

   E un pas uriaş făcut de la căsătoria între persoane de acelaşi sex până la comuniunea dintre un om şi o fiinţă care nu comsimte, şi cu toate acestea şi acest prag a fost trecut:


   - Un tânăr de 18 ani din Bali,a fost prins într-o situaţie delicată cu vaca unui vecin,iar drept pedeapsă băiatul a fost condamnat de către bătrânii satului să se căsătorească cu aceasta,pentru că în tradiţia lor fiecare pedeapsă trebuie să corespundă întru totul crimei comise.
 
 
 
 
    - Cam la fel s-a întâmplat şi în cazul unui sudanez care în anul 2006 a fost surprins într-o situaţie compromiţătoare cu o capră,iar consiliul de bătrâni ai satului l-a condamnat să oficializeze relaţia odată consumată.
 
 
 
  - Erica La Brie a devenit celebră în anul 2007 când după un proces care a durat 3 ani,a câştigat în instanţă dreptul de a se căsători cu Turnul Eiffel,devenind Erica Eiffel.
 
 
 
   . Deşi au existat cazuri în care oficializarea relaţiilor între om şi animale au fost oarecum impuse de foruri de decizie,în cazul australianului Joseph Guiso se pare că nu a fost vorba de constrângere,acesta promiţând în faţa celor adunaţi la nuntă că relaţia nu va fi consumată.
 
 
 
   - Americanca Maria Griffin a deyvoltat un complex de persoană asexuată,dar în timp a dezvoltat o pasiune pentru camioane,cele de la Ford în special,iar în consecinţă a cumpărat un astfel de vehicul şi s-a căsătorit cu el.
 
 
 
Hai pa şi clar give me a five
Alina
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu