luni, 26 noiembrie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD - Originile modei II

- PANTOFII CU PLATFORMĂ - au fost în vogă în anii 70 şi 90,dar de fapt au fost purtaţi încă din secolul al XIV-lea    de femeile bogate care evitau astfel să-şi murdărească rochia.
 
 
   - ROCHIILE GRECEŞTI - deşi acest model fluid era atribuit zeiţelor de pe Muntele Olimp,totuşi abia după Revoluţia Franceză,când nimeni nu îşi dorea să fie învinuit de bunăstare,femeile au lansat rochiile cu acest model care nu cerea adaosuri de opulenţă.
 
 
   - CREIONUL DERMATOGRAF - poate că astăzi nu putem ieşi din casă fără spoiala aferentă şi noi cei nepricepuţi avem nevoie de trainer personal în make-updar,dar conturarea ochilor se face din vremuri străvechi când egiptencele cu pielea măslinie îşi accentuau privitrea cu ajutorul creionului dermatograf.
 
 
   - BLUGII SKINNY - nu doar în zilele noastre sunt la mare căutare,ci şi în anii 50 când tinerii vremii s-au răsculat împotriva părinţilor şi împotriva rigorilor vremii şi a rigidităţii în exprimarea vestimentară.
 
 
   - SCHIMBAREA CULORII PIELII - dacă în epoca victoriană femeile îşi decolorau piekea cu pulbere de plumb,extrem de nocivă de altfel,astăzi femeile nu au niciun fel de probleme să-şi schimbe pigmentul.
 
Hai pa şi clar give me a five
Alina
 
 
 
 
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu