duminică, 25 noiembrie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD - Originile modei

   PANTALONII MULAŢI - au fost purtaţi de bărbaţii din toate categoriile sociale,iar din secolul al XVII-lea au fost înlocuiţi de pantalonii mulaţi trei sferturi,readuşi în atenţie în anii 80-90 de rockerii vremii,iar astăzi este pantalonul din dulapul fiecărui bărbat.
 
 
   - PĂRUL GRIZONAT - nu Lady Gaga este iniţiatoarea acestei mode a părului grizonat purtat de femeile tinere,ci încă de pe vremea reginei Maria Antoaneta,femeile îşi pudrau părul cu pulbere de culoare gri.
 
 
   UNGHIILE FALSE - au fost extrem de populare printre cetăţenii avuţi din Egiptul Antic care îşi achiziţionau aceste accesorii din os sau fildeş şi împodobite cu filigram de aur.
 
 
   ROCHII DE MIREASĂ COLORATE - deşi astăzi aceste rochii poartă semnăturile unor drsigneri celebrii,totuşi rochiile de mireasă de altă culoare decât cea albă la mare purtare la mijlocul anilor 1800.
 
 
   - PĂRUL DECOLORAT - este un lucru bine ştiut că blondele sunt la mare căutare,dar trebuie nuanţat şt faptul că blondele cu aspect angelic au avut succes oricând,de aceea femeile din Veneţia secolului al XVI-lea îşi vopseau părul cu o mixtură făcută din sulf,miere şi foi de ceapă.
 
Hai pa şi clar give me a five
Alina
 
 
 
 
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu