miercuri, 7 noiembrie 2012

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Subiecte tabu pe net

Știați că există cuvinte interzise în spațiul virtual,care odată folosite transmit semnale de alarmă ce pot duce la sancționarea celui care le folosește.De aceea introducerea în conversațiile de pe web a oricăruia din aceste subiecte duce la inflamarea rețelor și nu în ultimul rând la consecințe nedorite :
 
   - HOMOSEXUALITATEA - un subiect sensibil și incendiar datorită incertitudinii care planează deasupra lui,în special axată pe numeroasele cazuri de SIDA,violență și promiscuitate cu care sunt asociați cei care în ochii celor mai puțin informați,sparg tiparele prin nefirescul relațiilor lor.
 
   - RELIGIA - fie că ești creștin,musulman,budist,ateu sau scientolog,fie că te rogi la Dumnezeu sau la Marele Manitu,totuși aceasta parte spirituală ar trebui să fie cea mai discretă convingere a noastră,dar nu e așa.
 
   - POLITICĂ - este un alt punct care ridică polemici aprinse pe web datorită implicării participanților,dar și a mizei ridicate,iar de aici este foarte ușor ca odată expuse convingerile politice să ridice controverse acerbe.
 
   - HOLOCAUSTUL - este de fiecare dată un starter de controverse aprige,datorită subiectului ofertant,tragismului prin care evreii au fost nevoiți să treacă în cel de-al doilea război mondial,dar și din pricina faptului că acest subiect este m ereu alimentat și veșnic viu,(vezi filme,cărți).
 
   - AVORTUL - la întrebarea pusă de asociațiile Pro-Life ,,Când începe viața?,, discuțiile în contradictoriu îi împarte pe ,,combatanți,, în bărbații contra femeilor,o religie împotriva alteia sau pune în tabere adverse independența contra implicării și angajamentului.
 
   - ORIGINILE OMULUI - un alt subiect controversat îi împarte pe cei care îl dezbat în combatanți direcți,fie că e vorba de evoluție sau creație,ori fie că e vorba de dumnezeire sau știință.
 
   -TERORISM - dacă în avion orice pasager care rostește cuvântul ,,bombă,, sau ,,deturnare,, este tratat cu o binemeritată porție de electroșocuri și cu o pereche de brățări noi,pe net subiectul este tratat cu mult mai multă ușurință,iar părerile deși inflamatorii totuși nu se compară cu cele ale adevăraților participanți în folosul nu știu cărei cauze care își cere prinosul de sânge.
 
BONUS
Sursa:YouTube
 
Hai pa și clar give me a five
Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu