Produsele alimentare nesănătoase sunt de obicei cele mai gustoase,dar astăzi am hotărât să fac cercetări despre mâncarea pe care noi o credeam sănătoasă pentru organismul nostru,dar în realitate beneficiile pe care ni-i le aduce sunt de nivel nutritiv.
ULEIURI VEGETALE - deoarece odată încălzite pentru prăjit,devin nesănătoase.
PASTE - au în compoziție doar făină,apă,ou și uneori grăsimi nesănătoase,deci fără vitamine,fibre sau minerale.
PÂINE ALBĂ - este în coada listei după pâinea neagră și cea din făină integrală.
SUPĂ - cea instant din apă,prafuri nesănătoase și multă sare,e clar nebenefică pentru organism.
KETCHUP - deși conține antioxidanți,ceea ce e bine,are în compoziție și multă sare și zaharuri,ceea ce nu e bine.
DIET SODA - deși are îndulcitori artificiali și carbohidrați,eu una sunt fană.
BRÂNZA TOPITĂ - cu doar două felii îți depășești rația admisă de sare pentru o singură zi.
SOS DE SOIA - nu are antioxidanți și are foarte multă sare.
ARAHIDE - au acizi grași nesaturați și foarte multă sare.
SUCURI DE FRUCTE - doar sucurile din pulpă de fructe îți aduc aportul nutritiv necesar.
Hai pa și clar give me a five
Alina
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu