duminică, 3 iunie 2012

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Mc Donalds not rule

   Pentru a rămâne în vârful topului lanțul de magazine fast food,Mc Donalds ocazional introducea elemente noi în meniu.Unele dintre ele au avut succes și s-au consacrat,însă există și câteva exemple de rețete nu prea reușite:

- MC GRATIN CROQUETTE - a fost conceput pentru piața japoneză și conține tăieței prăjiți,creveți și piure de cartofi pe pat de varză,iar combinația a fost un eșec.





- HULABURGER - era dedicat vegetarienilor,fructarienilor,veganilor,pentru că tradiționala chiftea de carne a fost înlocuită cu o felie de ananas prăjită,dar combinația nu s-a dovedit a fi câștigătoare.





- MC DLT - pe chiftea se adaugă un fel de salată din roșii,brânză,salată,murături și sos,dar conținutul a fost considerat a fi greoi.









- MC LOBSTER - homarul e un fel de mâncare exclusivist și în concluzie destul de scump,iar cunoscătorii refuză să conceapă ca produsele exclusiviste să ajungă mâncare de fast food.







- MC HOTDOG - abia la mijlocul anilor 90,Mc Donalds a hotărât să introducă hot dogul în meniu.














- MC PIZZA - a fost și ea la fel introdusă la mijlocul anilor 90,însă oamenii nu asociau pizza cu Mc Donalds și astfel s-a renunțat la acest preparat.









-MC PASTA - alături de Mc Hotdog  și Mc Pizza,a încercat să-i îi obișnuiască pe consumatori și cu pastele McDo,la care se adăuga pui prăjit,piure și sos mix de legume,dar nici această combinație nu a fost una câștigătoare.







- MC LEAN DE LUXE - datorită trendului contemporan,grăsimea a fost eliminată și înlocuită cu apă,iar din acest motiv gustul a avut de pierdut.








Hai pa și clar give me a five
                                                                                                 Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu