duminică, 24 iunie 2012

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Sporturi periculoase

   Sportul,în general,tinde spre performanța îmbunătățirii aptitudinilor fizice,dar practicarea anumitor ramuri din sport riscă să le pună serios viața în pericol,participanților:
- SCHI - există un motiv întemeiat pentru care unele culmi sunt inaccesibile chiar și schiorilor experimentați,deoarece gradul lor ridicat de dificultate nu este doar o provocare fluturată de Dumnezeu dependenților de adrenalină,ci dimpotrivă e pancarda mare și roșie cu semnul ,,Nu coborî prostule!,,.



- SURF - acest sport poate fi de la distractiv până la intoxicant,dar extrem de solicitant,iar dacă scapi de forța brută a valurilor sau și mai bine de colții rechinilor,experiența va fi memorabilă.







- RODEO - deși a început ca o activitate obișnuită și obligatorie în fermele de vite din Vestul Sălbatic,de unde s-a dezvoltat într-o ramură a sportului,deoarece încălecarea unui animal de 1800 de kilograme,înfuriat,poate aduce satisfacții,dar și membre,oase sau căpățâni sparte sau rupte.







- MAJORETE - practicat în special de fete cu alură atletică,costumate în echipamente mulate și scurte și care agită pampoane,dar temute sunt elementele lor de acrobație absolut spectaculoase și cu certitudine periculoase.





- MOTOCICLISM - este cel mai periculos sport cu motoare din lume,deoarece viteza este foarte mare,iar o fracțiune de secundă de ezitare.panică sau o greșeală poate duce la coliziuni sau răsturnări spectaculoase și mortale.





- ALPINISM - statisticile spun că sub nicio formă acest sport nu se practică neechipat corespunzător,deci fără rochițe,bichini sau pantofi de stradă,ci doar pioleți,corzi,bocanci,căști și mănuși,iar de obicei aici chiar și cea mai mică greșeală se plăreșre în cel mai fericit caz cu membre rupte.










- PARAȘUTISM - dacă treci de senzația de ,,aruncat în gol,, singura fatalitate care i se poate întâmpla practicantului,ar fi să nu i se deschidă parașuta.Ghinion,nu?






- SPEOLOGIE - doritorii pătrund în teritorii poate neexplorate,cu temperaturi care ating limita înghețului,cu vizibilitate redusă și cu teren accidentat,iar ca bonus peșterile por fi foarte ușor adăpostul unor animale sălbatice neprietenoase.





                                             Hai pa și clar give me a five
                                                                                  Alina
            Cea mai reușită fotografie                                                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu