marți, 14 august 2012

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Dezvăluiri despre Triunghiul Bermudelor

    TRIUNGHIUL BERMUDELOR - este una din zonele cele mai controversate din lume,vinovată de dispariția a peste 100 de nave și de avioane,a peste 1000 de bărbați,femei și copii.Se întinde de la Bermude până la Miami,Florida și San Juan,Puerto Rico.

   - Sunt voci care afirmă faptul că de fapt una din cauzele principale ale naufragiilor sunt curenții marini din Golf.

   - Valurile în timpul furtunii sunt absolut terifiante deoarece pot avea 30-40 de metri până la 85 de metri înălțime,iar aceasta este o altă cauză pentru care navele pot dispărea în mare.

   - Pungile de metan aflate pe fundul mării pot fi un alt motiv pentru dispariția navelor,deoarece erupția lor degajă o energie colosală,suficientă pentru a provoca genul acesta de tragedii.

   - În fiecare an această zonă este bătută de uragane,în timpul cărora cele mai multe avioane și nave au dispărut,datorită vicisitudinilor vremii și a unui cumul de factori:vizibilitate,curent,vânt, valuri etc.

   - În termeni populari se pare că există o gaură în câmpul magnetic al Pământului pentru că în această zzonă busolele o iau razna și se comportă haotic în mod absolut inexplicabil.

   - În această zonă se pare că se găsește și mirificul ținut scufundat Atlantida,o civilizație mult avansată se pare dispărută cândva la sfârșitul primului mileniu.

                                   Hai pa și clar give me a five
                                                                       Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu