marți, 28 august 2012

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Fobii bizare 2

   Este un lucru cunoscut că există oameni a căror viață este în întregime condusă de fobiile lor,de temeri care pun stăpânire pe acțiunile lor,dar fricile lor au un nume și o cauză și tocmai de aceea am căutat cele mai ciudate fobii pe care le postez în speranța că nu vă macină:


   - DEMONOPHOBIA - este teama de ființe malefice cu puteri supranaturale.Persoanele care sunt sensibile la activitățile paranormale sunt persoane susceptibile care se feresc să se deplaseze prin locuri întunecate,deoarece acestea sunt zone propice pentru apariția demonilor.













   PENTHERAPHOBIA - este teama de soacre și o putem întâlni doar la cei căsătoriți,pentru că doar ei sunt cei care intră în contact cu mama soțului sau soției,iar în urma unei interacțiuni defectuoase pot dezvolta o adevărată fobie cu aceasta.









   - ARACHIBUTYROPHOBIA - este teama de untul de arahide,mai exact de felul în care acesta se lipește de cerul gurii,ceea ce duce la o stare de anxietate,convulsii și transpirație.








   - CATHISOPHOBIA - este teama de a sta jos,întins,dar se pare că are cauze fizice:un caz grav de hemoroizi,abuzul sau pedepsele fiice. din copilărie,toate acestea dau acea stare de anxietate și teamă când vine vorba de așezat.












   - AUTOMATONOPHOBIA - sau teama de ventriloc mai exact de păpușa acestuia și de actul în sine care pentru foarte mulți pare absolut înfiorător felul cum o păpușă fără viață devine vocea unui om care nu-și mișcă buzele în același timp mișcările păpușii sacadate și nefirewști provoacă fiori de teamă.




                                            Hai pa și clar give me a five
                                                                                 Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu