marți, 30 aprilie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Hoteluri bântuite II


 
   - HOTELUL FAIRMONT BANFF SPRINGS - se găsește în Canada,are înfățișarea unui castel medieval,care prezintă numeroase activități paranormale:de la o mireasă moartă într-un stupid accident care apare pe culoare până la un om de serviciu care îi ajută pe clienții hotelului pentru ca apoi să dispară dramatic într-un nor de fum.
 
 

 
   - HOTELUL RUSSELL - a fost spital la origini,un spital din Sydney,Australia,găzduind între zidurile sale bolnavi de ciumă bubonică sau variolă,pentru ca mai târziu să-și schimbe profilul,devenind un bordel frecventat în special de marinari,iar unii dintre cei care își dădeau obștescul sfârșit, - mai bine zis spiritele lor - ,au refuzat să mai plece.
 
 
   - HOTELUL GRAND HYATT - din legendele urbane am aflat că avcest hotel din Taipei ar fi fost construit pe terenul unde în timpul celui de-al doilea  rîzboi mondial,japonezii își executau prizonierii,iar spiritele celor căzuți îi bântuie pe ocupanții temporari ai hotelului.
 
 
   - CASTELUL BALLYGALLY - construit în anul 1625,acest castel din Irlanda de Nord este bântuit în  special de spiritul unei foste proprietare,lady Isobel Shaw,o soție adulterină,care nefiind în stare să-i dăruiască soțului un moștenitor,a fost încuiată în turn și condamnată la moartea prin înfometare,dar aceasta s-a aruncat de la etaj,iar acum ea devenit o prezență activă în camerele oaspeților hotelului.
 
 
   - LE PAVILLION HOTEL - a fost construit în 1907 în New Orleans și din spusele celor care s-au cazat acolo este bântuit de mai multe fantome,cea mai cunoscută și mai des întâlnit a fost Ada,o tânără care a murit călcată fiind de o mașină și care se ciocnește de oameni pe holuri,îmbrcată fiind în haine considerate actuale la începutu anilor 1800,și care apoi dispare.
 
Hai pa și clar give me a five
Alina
 
 

luni, 29 aprilie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Hoteluri bântuite


ă
   - HOTELUL CHELSEA - a fost construit în 1883 în New York,iar actualmente este închis pentru renovare,însă de-a lungul timpului au fost semnalate câteva episoade paranormale:de la lumini care se aprind și se sting fără nicio explicație,la curenți de aer rece apărute de niciunde.Tot aici basistul de la Sex Pistols,Sid Vicious, a fost înjunghiat de către prietena sa, Nancy Spungen,iar poetul Dylan Thomas a intrat în comă în timp ce era cazat la hotel și a murit mai târziu la spital,dar din spusele unor martori,spiritul lor nu a părăsit niciodată hotelul.
 

 

 
   - HOTELUL TALBOT - micul castel din Oundle,Anglia,a fost construit cândva în jurul anului 1100,și aici se pare că aici Regina Maria a Scoției  a fost încarcerată și apoi decapitată și deși a murit de mai bine de400 de ani,totuși fantoma ei a fost văzută coborând pe scara mare sau inexplicabil tabloul ei a fost mutat de mai multe ori.
 
 
   - HOTELUL CASTELLO DELLA SANTALLUCIA - este un castel de lângă Roma,renovat cândva în jurul sec.XI,dar în care au fost semnalate prezențele spectrale a unor animale,dar și a trei fantome dintrre care se distinge de departe nebunul împărat Nero care rătcește prin grădini în timp de noapte.
 
 
   - QUEEN MARY - a fost un vapor de lux care după retragerea de pe piață din 1967,a devenit un hotel plutitor,iar de-a lungul anilor zeci de oameni și-au pierdut viața în mod accidental sau premeditat,iar trupuri de fum îmbrăcați în haine din diferite epoci au fost semnalate pe punte sau în cabine,iar acest lucru a fost valorificat creîndu-se un brand și un renume vaporului.
 
 
    - AKASAKA WEEKLEY MANSION - se găsește în Tokyo,Japonia,iar după cum bine se știe,japonezii sunt o nație care pune la loc de cinste tradițiile străvechi și tocmai de aceea aparițiile fantomatice și vocile macabre care se aud în timpul nopții,i-au adus hotelului o anumită reputație care l-a făcut mai mult decât demn să-și ocupe locul în această listă.
 
Hai pa și clar give me a five
Alina
 
 
 
 

duminică, 28 aprilie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Plante carnivore II





   Plantele carnivore au un habitat propice în zonele în care solull are puține substanțe nutritive,iar denumirea și-au primit-o,deoarece prind insectele în capcană,produc sucuri digestive care dizolvă prada,iar din acest proces își extrag elementele nutritive:


 
   - PINGUICULA - pot fi găsite în America de Nord și de Sud,Europa și Asia și sunt un grup de plante carnivore care își folosesc frunzele lor lipicioase pentru a imobiliza și digera insecte.Frunzele produc o secreție mucilaginoasă care formează picături vizibile ce atrag hipnotic muștele.
 
 
   - DROSERA - este răspândită pe toate continentele,mai puțin în zonele climatice foarte reci și poate atinge până la 1m înălțime.Are tentacule care produc secreții lipicioase dulci în care sunt capturate și apoi digerate insectele.
 
 
   - BYBLIS - sau Planta Curcubeu poate fi văzută în Australia,are frunze alungite și conice la capăt care eliberează o substanță lipicioasă în care insectele sunt prinse în capcană și apoi digerate.
 
 
   - ALDROVANDA - este o plantă acvatică fără rădăcini care se hrănește cu mici vertebrate.Fiind o plantă plutitoare,are frunze care se deschid și se închid în 10 milisecunde,capturându-și cu repeziciune prada.
 
 
   - DIONAEA MUSCIPULA - este cam cea mai cunoscută plantă carnivoră care se hrănește cu insecte și arahnide.Frunza este împărțită în două regiuni în formă de inimă a cărei interior este roșu,iar lucru important este că marginile secretă o substanță lipicioasă in care sunt imobilizați intrușii,ca apoi când cei doi lobi se închid extremele spinoase îi rețin în interior unde sunt digerați.
 
Hai pa și clar give me a five
Alina

joi, 25 aprilie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Plante carnivore

 -


   Plantele carnivore au un habitat propice în zonele în care solull are puține substanțe nutritive,iar denumirea și-au primit-o,deoarece prind insectele în capcană,produc sucuri digestive care dizolvă prada,iar din acest proces își extrag elementele nutritive:

   - SARRACENIA - se găsește în America de Nord și are frunzele evoluate într-o pâlnie cu o porțiune crescută în exces,care este folosită drept protecție împotriva apei de ploaie care ar putea dilua sucurile digrstive.Insectele sunt atrase de culoarea aprinsă și mirosul degajat de o secreție dulceagă și alunecoasă care fac imposibilă încercarea celor odată intrați acolo,de a evada.
 
 
 
  - NEPENTHES - își are habitatul în China,Indonezia,Malaezia,Filipine,Madagascar,Seychelles,Australia,India,Borneo și Sumatra,are 10-15 m înălțime,are forma unei cupe care în interior secretă un lichid pe care îl folosește pentru a îneca și digera insectele,iar în partea de jos a cupei are glande care absorb și distribuie substanțele nutritive.
 
  
   - GENLISEA - sunt răspândite în Africa,America Centrală și de Sud,sunt mici și eficiente ca și capcane deoarece insectele au posibilitatea de a intra foarte ușor,dar le este imposibil să iasă,datorită perilor mici poziționați la capătul frunzei în formă de spirală care face imposibilă evadarea din capcană.
 
 
   - DARLINGTONIA CALIFORNICA - se dezvoltă în mlaștinile din California de Nord și Oregon,are formă de bulb care formează în interior o cavitate în care insectele cad și sunt arease spre oeganele digestive.
 
 
   - UTRICULARIA - se găsește pe toate continentele,dar preferă solurile umede și înghite cu o viteză uimitoare insecte și chuar mici mormoloci.
 
 
Hai pa și clar give me a five
Alina
 
 

miercuri, 24 aprilie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Animale ,,inception”





 Cu următoarele imagini,am încercat să împărtășesc cu cei care vizitează acest blog,unele ipostaze neobișnuite ale unor animale,în marea lor majoritate prădătoare,aceste fotografii fiind făcute în timpul gestației,înainte de nașterea puilor:

F5Dd1208-Ffb6-4Ec2-87A0-Cce94Ab23024 
   - DELFINUL - în această imagine,puiul are apeoximativ 6 luni din perioada de gestație.De menționat este faptul că această perioadă la delfini durează 12 luni.
 
Screen Shot 2013-04-22 la 4.51.23 PM
 
   - ELEFANTUL - perioada de gestație este de 22 de luni,iae fotografia este făcută unui făt de 11 luni.
 
417702238 640
 
- URSUL POLAR - din ecografie se poate observa faptul că acesta are deja au formate blana și ghearele.
 
30012
 
   - RECHINUL - deși în câteva săptmâni va fi gata să vâneze,totuși acest rechin seampnă mai mult cu un mormoloc.
 
080729-Snake-embrioni-02
 
   - ȘARPELE - faptul că este o reptilă târâtoare,chiar și la ecografie,aspectul său este oarecum înfiorător.
 
BONUS
 
 
Hai pa și clar give me a five
Alina

marți, 23 aprilie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Topul sportivilor antici II





   - MELANKOLAS - de proveniență din Caria (o regiune din Turcia de astăzi),acesta a fost boxerul care dea lungul carierei sale nu a fost învins niciodată.Stilul său de box era unul aparte care punea mare accent pe defensă și nu pe încercarea sa de a-și lovi adversarul,astfel acestuia zădrnicindu-i-se planurile și crescându-i frustrarea și astfel meciul putea fi ușor câștigat.



   - CHIONIS DIN SPARTA - a fost un atlet cu reală îndemânare la săritura în lungime,notabilă fiind săritura sa de la Olimpiada din anul 656 î.Hr. când a stabilit recordul la 7,05 m.De remaecat este faptul că toate aceste realizări nu au fost intensificate de surplus vitaminic și echipamente de instrucție ceea ce face ca performanța lui și a celorlalți sportivisă fie cu atât mai onest și mai adevărat sportiv.


   -DIAGORAS DIN RHODOS - este cel mai cunoscut atlet care face parte din cea mai cunoscută și longevivă familie de sportivi a lumii antice.Acesta a câștigat întrecerile de box de la Olmpiada din anul 464 î.Hr.Fii și nepoții săi au fost deasemeni sportivi participanți la Jocurile Olimpice,iar remarcabil a fost momentul în care în timpuk celei de-a 84-a Olimpiadă,fiii săi Damagetos și Akousilaos și-au ridicat tatăl pe umeri și împreună,împărțind victoria,au salutat mulțimea.
 

    - THEAGENES DIN THASOS - a devenit cunoscut din copilătie,de când avea 9 ani și a ridicat o statuie de bronz din piața orașului,promițând încă de atunci,până când a devenit atletul complet care a câștigat Jocurile Olimpice din anul 480 î.Hr.Mitul său merge mai departe de atât,în hurul său planând suspiciunea că ar fi fiul lui Heracles.






   - MILO DIN CROTON - cam toți marii istorici s-au pus de acord că acesta a fost cel mai mare sportiv al lumii antice,iar în îndelungata sa carieră de peste 30 de ani,s-a impus în lupte,fizicul său impresionant și bine conservat a dus numeroase lupte,în toate impunându-și victoria pracricând o apărare și un atac extre, de inteligente.
 
Hai pa și clar give me a five
Alina

luni, 22 aprilie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Topul sportivilor antici




   - ORSIPPUS DE MEGARA - a fost un atlet grec care a câștigat Jocurile Olimpice din anul 720 î.Hr.,a devenit idolul publicului,iar datorită mărturiei lui Pausanias,avem cronici care atestă faptul că Orsippius a fost primul atlet care a alergat gol,gestului său dându-i o conotație practică,pentru că după părerea sa o persoană aleargă mult mai repede descătușat fiind de povara hainelor.







   - VARAZDAT - a fost un sportiv din Armenia care a câștigat turneul olimpic de box din timpul Jocurilor Olimpice din anul 291 î.Hr.Tinerii din elita aristocrației armene erau antrenați de mici pentru o viață diciplinată și ordonată în care primau antrenamentele la box,lupte,haltere și exercițiile militare.




   - CYNISCA DIN SPARTA - deși la început Jocurile Olimpice îi aveau ca participanți în exclusivitate pe bărbați,cu timpul,încet,încet,și femeile au început să-și facă loc,atrase fiind de gustul competiției.Cea mai cunoscută dintre ele a fost Cynisca din Sparta,care a câștigat cursa de care trase de 4  cai în anul 396 î.Hr. și în anul 392 î.Hr.,devenind peste ani un simbol pentru creșterea socială a femeilor.

   - POLYDAMAS - nu se știu foarte multe lucruri desprepalmaresul său la Jocurile Olimpice,deoarece nu există consemnări despre acest lucru,totuși trebuie menționat faptul că statuia sa este una dintre cele mai mari și mai impunătoare,iaracest lucru demonstrează importanța sa în viața sportivă.Totuși,ca mulți alții Polydamas a fost recunoscut pentru actele sale din afara vieții sportive,forța sa fiind asemuită cu a legendarului Hercule.
                                                                              

   - ONOMASTUS DIN SMYRNA - a fost primul campion de box în cea de-a 23-a Olimpiadă,cea din anul 688 î.Hr.,de la el avem și primele reguli din box,scrise în greaca veche și tot el deține recordul pentru cele mai mute titluri olimpice,adică patru,urmat fiind îndeaproape de Laszlo Papp,un mare boxer din sec.XX,care are în palmaresul su 3 titluri olimpice.









     
                               Hai pa și clar give me a five
                                                              Alina




 

duminică, 21 aprilie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Lucruri ciudate căzute din cer

   Te aștepți ca divinitatea să pogoare dim cer asupra noastră cu ploi,fulgi de zăpadă,și doar poți spera în suflețelul tău de megalomaniac că o să ai parte de o ploaie de flori sau și mai bine de una cu bani,însă dacă meteoriții cad,atrași fiind de forța gravitațională a Pământului,am încercat să caut și alte lucruri ciudate care au căzut din cer:
 
   - PLOAIA DE PAIANJENI - deși conceptul pare desprins dintr-un film de Hitchcock,totuși oamenii de știință au dat  o explicație logică pentru fenomenul petrecut într-un orășel aflat în apropiere de Sao Paolo,și anume că păianjenii Anelosimus eximus au creat plase în copaci pentru a prinde cât mai multe insecte,dar o rafală puternică de vânt i-a desprins și i-a aruncat de la o înălțime de peste 60 m,iar efectul creat a fost pentru martori o ploaie de păianjeni.
 
   - PLOAIA DE BROAȘTE - din Biblie știm că acesta ar fi un semn divin de blestem,însă specialiștii au demonstrat că dacă o tornadă lovește apa,broaștele sunt aspirate prin pâlnie,îns odat ajunse în partea superioară unde curenții se liniștesc,broaștele sunt în cădere,dând impresia unei nedorite și biblice ploi cu broaște.
 
 
   - PLOAIA CU FRIȘCĂ - în anul 1969,în orașul Chester din Carolina de Sud,o companie producătoare de praf de frișcă,a avut o problem cu tuburile de evacuare și astfel nefuncționarea în parametrii normali a orificiilor de ventilație au dus la impresia că din cer plouă cu frișcă.
 
   - PLOAIA CU BANI - au existat varii ocazii în care excentrici bogați au aruncat sume comsiderabile de bani.de la mare înălțime,dând astfel impresia că din cer plouă cu bani.
 
   - PLOAIA CU SÂNGE - în anul 2008,în orașul La Siera Choco din Columbia a plouat cu sânge,lucru dovedit de bacteriologii care au adunat și analizat probele.Dacă rezultatele au fost clare și concludente,cauza unui astfel de fenomen unic și care pentru tradiționaliști are conotații biblice,a rămas un mister nedeslușit.
 
Hai pa și clar give me a five
Alina
 
  

joi, 18 aprilie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Anomalii ciudate






  J BA FOFI - încă de la începutul secolului XX au existat mărturii a existenței unei imense Arahnide a cărei masă atingea și chiar depășea 3 metri.Mult mai recent,în anul 2000,în sud-estuk Statelor Unite a fost raportată existența unor astfel de nevertebrate,creaturi monstruoase care pradă antilope pitice,păsri și rozătoare




   ALRAMAHA-HA - încă de la începutul sec.XVIII a fost semnalată în Georgia.SUA,într-o regiune împădurită și mlăștinoas prezența unei creaturi bizare care a fost descrisă ca un pește-șarpe cu cap de crocodil,care avea o lungime de peste 30 m.Putea fi o creatură oceanică ce a migrat în zonele cu apă dulce și s-a adaptat la mediul de acolo.





   - CUMBERLAND SPACEMAN - în anul 1964,Jim Templeton,în timp ce vizita Cumberland,Marea Britanie,i-a făcut fiicei sale o fotografie,Când filmul a fost developat,în fotografie în spatele fetiței apare o figură ciudată a cărei prezență n-a fost deslușită în momentul inițierii fotografiei.






   - MINGEA DE FOC - în martie 2013,un obiect misterios a căzut în Patoi,India,provocând arsuri grave unor femei ce munceau într-o grădină.Experții care au fost chemați pentru a examina obiectul,au declarat că acesta nu ar avea origini naturale și din ipotezele emise se distinge varianta că dacă rămășițele în flăcări nu aparțin vreunui OZN,atunci este posibil să fie parte a vreunui avion secret experimental.



   - DEATH SHIP - în anul 1947 în apropierea coastelor malayeziene a fost găsită o navă a cărui echipaj a fost găsit mort,fiecare membru era căzut pe spate cu ochii îndreptați spre soare și cu o expresie de pură teroare întipărită pe față.Cei care au examinat nava au coborât cu puțin timp înainte ca aceasta să explodeze,cea mai plauzibilă și ,,convenabilă” cauză pentru deflagrație ar fi o scurgere de gaze.


                                           Hai pa și clar give me a five
                                                                                Alina

miercuri, 17 aprilie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Obiceiuri care ne fac mai mult rău decât bine


 

   Regulile ar trebui să fie foarte simple:pentru o viață sănătoasă ar trebui să ne alimentăm corect,să dormim suficient și să ducem un trai sănătos.Dar deseori alegerile pe care le facem,deși par a fi izvor de sănătate,totuși pe termen lung,nu ne aduc niciun beneficiu.

   - DEZINFECTAREA MÂINILOR - deși dezinfectantul este folosit de unii de fiecare dată când iau contact cu lumea exterioară,totuși cercetările recente au arătat faptul că acesta conține triclosan care ajută la rezistența unui virus la tratamentul cu antibiotice.

   - PURTAREA ȘLAPILOR - chiar dacă sunt comozi și oferă picioarelor tale obosite o binemeritată pauză de la tocuri,totuși potrivit unui celebru ortoped,Jordana Szpiro,se pare că acești pantofi deschiși,de vară,nu oferă niciun sprijin real piciorului și adesea picioarele devin tensionate datorită faptului că nu sunt suficient ecgipate ca să susțină întreaga greutate a corpului.

   - UZAREA EXCLUSIV DE APĂ PLATĂ - deși pare că oferă o totală siguranță,totuși ar trebui remarcat faptul că apa îmbuteliată nu conține fluor,iar acest lucru duce ușor la apariția cariilor.

   - SUPLIMENTELE NUTRITIVE - oamenii iau adesea asemenea de potențatori de nutrienți care au numeroase efecte secundare,și anume:vitamina A luată în cantități mari poate fi toxic pentru fetus,vitamina C luată în exces poate duce la un discomfort major gastro-intestinal,iar vitamina B6 în doză mare poate duce la leziuni ale nervilor.

   - PRODUSELE DE CURĂȚAT - oricine dorește ca mediul în care trăiește să fie cât mai septic cu putință,dar totuși există dovezi că toate aceste produse de curățat geamuri,gresie,faianță,aragaz etc.,au  în componența lor substanțe chimice care pot duce la boli ale plămânilor și pe deasupra mai sunt și agenți cancerigeni.

                                                                       BONUS

Sursa:YouTube
 
Hai pa și clar give me a five
Alina


   -

marți, 16 aprilie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Boston - un maraton însângerat


 

   Luni,în timpul desfășurării maratonului de la Boston,lumea întreagă a luat la cunoștință cu stupoare de un nou atac cu bombă,împotriva poporului american și în același timp o declarație beligerantă pentru tot Mapamondul deoarece la întrecerea sportivă participau concurenți din mai multe țări.
   Se pare că cei 2 sportivi români,Nuța Olaru și Andrei Fluierașu,au trecut linia de sosire cu 2 ore înaintea deflagrațiilor care a răpus și rănit în jur de 150 de oameni.Întrebarea care se pune automat este:cam ce motivație au cei care cu bună știință și deliberat acționează pentru a ucide în masă oameni a căror singură vină este că se află la locul nepotrivit în momentul potrivito-nefericit?
   Să fie din motive religioase sau politice,să fie un act dement al unei minți rătăcite sau o un joc bolnav care ascunde în mulțimea afectată,adevărata țintă rămasă anonimă acum în volbura unui atac la nivel major.
   Oricare ar fi scopul,este mai mult decât limpede faptul că ceea ce îi mână la acte extreme pe făptuitori,nu are sub nicio formă un substrat altruist,ci este o răzbunare din motive deloc pertinente,mai ales din perspectiva celor care au încasat plata,învăluită cumva sub deviza unui război sfânt care nu se mai termină și care nu îi consumă pe cei care consumă atât de ușor vieți nevinovate și provoacă panică mondială,doar pentru a demonstra un fapt care nu intereseaz de fapt pe nimeni și care nu le aduce acționoare decât dezonoare,numele lor rămânând în istorie ca teroriști și criminali împotriva umanității.Dar poate asta le convine și clar o merită.
             DUMNEZEU SĂ LE ODIHNEASCĂ SUFLETELE CELOR RĂPUȘI ȘI LE DORIM ÎNSĂNĂTOȘIRE GRABNICĂ ȘI DEPLINĂ TUTUROR RĂNIȚILOR!

              Fără alte comentarii pentru cei ce au avut atât de suferit:Reqviem

Sursa:YouTube
 
Hai pa și clar give me a five
Alina
 

luni, 15 aprilie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Cele mai noi teorii ale conspirației



   - ÎNCERCAREA ISLAMULUI DE A ACAPARA EUROPA - în secolele trecute au existat numeroase exemple ale actelor reprobabile comise în numele creștinismului,dar în zilele noastre cele mai multe acte de terorism sunt atribuite adepților islamici,însă lobiștii insistă pe faptul că Islamul a fost întemeiată având la bază o filozofie pașnică.

   - OBAMA DOREȘTE FALIMENTAREA AMERICII - această ipoteză a apărut datorită faptului că la sfârșitul anului,deficitul Statelor Unite ale Americii va depășii 20 de mii de muliarde de dolari,iar programele de remediere a situației financiare dezastruoase,sunt inexistente și nu ridică probleme în agenda actualului lider mondial.

   - GUS GRISSOM A FOST UCIS - acesta a fost un astronaut care în data de 27 ianuarie 1967 a murit într-un incendiu alături de colegii săi Ed White și Roger Chaffee,în timpul unui test al modulului Apollo 1.Punctul de pornire al incendiului nu a fost niciodată descoperit,însă au existat mai mult de o duzină de surse ușor inflamabile,descoperindu-se mai multe lacune în ceea ce privește siguranța.

   - UNELE VACCINURI DUC LA AUTISM - teoreticienii susțin că rata autismului a crescut brusc datorită vaccinurilor contra poliomielitei,dizenteriei,rabiei,variolei etc.,datorită faptului că există similitudini solide fiziopatolofice între aceste vaccinuri și autism.

   - G. BUSH A MINȚIT ÎN LEGĂTURĂ CU EXISTENȚA ARMELOR CHIMICE ÎN IRAK - după atacul terorist din 11 septembrie,întreagul mapamond a fost literalmente furios pe extremismul islamic,generalizând implicarea întregii lumi arabe,însă arme de distrugere în masă nu au fost găsite ăn depozitele subterane,de cître inspectorii trimiși special,dar faptul că acestea nu au fost găsite,nu dovedește totuși că acestea nu există.

                                                                    BONUS
Sursa:YouTube
 
Hai pa și clar give me a five
Alina
 

vineri, 12 aprilie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Cei mai bine plătiți actori de la Hollywood















ROBERT PATTINSON - 27 500 000 $


   JENNIFER ANISTON - 28 000 000 $

   LEONARDO DI CAPRIO - 28 000 000 $

   KRISTEN STEWART - 28 500 000 $

   SARAH JESSICA PARKER - 30 000 000 $

   ROBERT DOWNEY JR. - 31 500 000 $

   ADAM SANDLER - 50 000 000 $

   SANDRA BULLOCK - 50 000 000 $

   JOHNNY DEPP - 100 000 000 $
Sursa:Google Imagini
                                                                                BONUS
                                                                                 Sursa:YouTube

               Hai pa și clar give me a five
                                          Alina