duminică, 21 septembrie 2014

BLIGUL DE ȘTIRI HD - Selfie înainte de sfârșit II

Gun Selfie
   - OSCAR OTERO AGUILAR - era un tânăr mexican de 21 de ani care în luna iulie a acestui an,a vrut să își posteze pe pagina sa de Facebook un selfie cu noua sa armă,a descărcat-o accidental și s-a împușcat în cap.

Râul Selfie
   - KAREN HERNANDEZ - în vara acestui an,o adolescentă de 13 ani a vrut să facă un selfie pe malul râului El Tunal,în Durango,Mexic,însă din nefericire s-a dezechilibrat,a căzut în apă și s-a înecat.

Pe partea de sus Train
   - PABLO SANCHEZ - un tânăr spaniol în vârstă de 21 de ani s-a electrocutat în martie 2014,când,într-un gest de teribilism a vrut să facă un selfie urcat fiind pe acoperișul unui tren.

Fetele iraniene
   - SARA KHUMAL - o tânără de origine iraniană a făcut acest selfie în timp ce făcea karaoke în mașina sa,însă a intrat în coliziune cu o altă mașină,dar din fericire a scăpat cu răni minore astfel încât a putut face un nou selfie în drum spre spital.

Cliff Selfie
   - FAM. VALEVSKA - de pe această stâncă din Portugalia,a vrut un cuplu de polonezi să își încheie vacanța,la 10 august 2014,însă s-au dezechilibrat amândoi,iar căderea le-a fost fatală.

                             Hai pa și clar give me a five
                                                                Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu