luni, 15 septembrie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Cum să îți alegi numerele norocoase

... 49-premiul-cel-mare-a-Fost-castigat-vezi-numerele norocoase--78433.jpg
   Cei care apelează la jocurile de noroc, ruletă sau loto pentru câștig cinstit și facil,au fiecare câte o tehnică proprie pe care o urmează cu sfințenie de fiecare dată și se sfiesc să o împărtășească și celorlalți.,deși acestea au fost devoalate la fel ca trucurile prestidigitatorilor de la circ:

   - NUMERELE CÂȘTIGĂTOARE - deși șansele sunt mici, există oameni care își selectează și  joaca numerele care au ieșit odata câștigătoare,după teoria dacă odată se poate de ce nu încă odată.

   - NUMERELE NOROCOASE - de obicei oricine joacă la jocurile de noroc se folosesc de câteva numere pe care le consideră a fi norocoase,de la mult  folosita „cifră magică” 7,până la cea ghinionistă 13,de la locul unu,până la nota 10,așa că orice număr semnificativ pentru cineva poate fi un număr norocos.

   - NUMERE ÎNTÂMPLĂTOARE - o alta opțiune des aleasă de participanți este cea în care aceștia își aleg numerele exact ca la o extragere obișnuită,fie le scot dintr-o pălărie,fie întorc roata,așteptând să cadă cele „câștigătoare”.

   - DATA NAȘTERII - poate cea mai des folosită metodă este aceea în care jucătorii își aleg drept numere de jucat data nașterii a sa sau a celor dragi.

                                                                     BONUS
Sursa:YouTube

Hai pa și clar give me a five
                     Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu