marți, 23 septembrie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Cele mai scumpe case din lume

Antilla Mumbai - Most Expensive House
  - ANTILLA,MUMBAI,INDIA - este vila de un miliard de dolari a lui Mukesh Ambani,al cincilea cel mai bogat om din lume,care și-a construit această casă de 27 de etaje cu toate facilitățile,din 2002 până 2010.

Villa Leopolda, French Riviera
 - VILA LEOPOLDA,RIVIERA FRANCEZĂ - a fost construită de Regele Leopold al Belgiei în anul 1902,iar prețul său se ridică la 506 milioane de dolari,fiind a doua cea mai scumpă casă din lume.

The Penthouses at One Hyde Park, #London.... sumptuous living at its ...
 - PENTHOUSE ONE,HYDE PARK,LONDRA - apartamentul exclusivist de 200 de milioane de dolari este cel mai scump din lume și dispune de parcare proprie,spa,terenuri de squash,sală de degustare de vinuri și cameră de panică.

Fairfield Pond The Hamptons Top 10 Most Expensive Houses in the World ...
 - FAIRFIELD POND,HAMPTONS,SUA - casa de 200 de milioane de dolari este cea mai scumpă casă din Statele Unite ale Americii,se întinde pe 61 de hectare,are 29 de dormitoare și este una dintre cele mai populare și dorite destinații de vacanță.

Hearst's Beverly Hills estate
 - HEARST MANSION,BEVERLY HILLS,NEW YORK - vila de 165 de milioane de dolari a fost construită de arhitecta Julia Morgan pentru miliardarul William Randolph Hearst.Se întinde pe o suprafață de 90 de mii de metrii pătrați,are 29 de dormitoare,piscine,terenuri de tenis,cinema și club de noapte.

                                                      Hai pa și clar give me a five
                                                                                           Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu