joi, 25 septembrie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Cele mai scumpe case din lume II

Franchuk Villa — $161 Million
 - FRANCHUK VILLA,KENSINGTON,MAREA BRITANIE - vila de 161 milioane de dolari se află în centrul Londrei,se întinde pe 21 de mii de metrii pătrați,are șase etaje,10 dormitoare, cinematograf,cameră de panică,saună,sală de gimnastică,piscină.

The Pinnacle Mansion
 - THE PINNACLE,MONTANA,SUA - o altă casă de top din Montana,Statele Unite ale Americii se găsește în proprietatea lui Tim și Edra Blixseth,care pe lângă utilitățile obișnuite,dar în același timp exclusiviste,dispune de o pivniță de vinuri proprie,piscină interioară și exterioară,sală de gimnastică,11 dormitoare și șemineu în fiecare baie.

- THE MANOR - casa de peste 150 de milioane de dolari este cea mai mare din Los Angeles,are 123 de camere,cinema,terenuri de tenis,beauty salon cu spa,piscine,grădini și propria zonă de parcare pentru peste 100 de mașini.

Updown Court in Windlesham in Surrey - free
 - UPDOWN COURT,WINDLESHAM,SURREY,UK - la cei aproape 140 de milioane de dolari este cea mai scumpă casă privată din lume și dispune de 103 camere luxoase cu toate facilitățile plus cinema,piscină,terenuri de tenis,pistă de bowling și herghelie de cai.

castelul bran romania castelul bran romania castelul bran hd wallpaper ...
 - CASTELUL BRAN,ROMÂNIA - se găsește în apropriere de Brașov,România și de cei 135 milioane de dolari,dispune de 57 de camere dintre care 17 dormitoare regale.A devenit muzeu în anul 1980,iar cel mai frumos castel din România mai este cunoscut și sub numele de ,,Castelul lui Dracula”.

                                            Hai pa și clar give me a five
                                                                               Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu