luni, 1 septembrie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Mistere nerezolvate din antichitate

Salzburg Cube
   - CUBUL DIN SALZBURG - în anul 1885 un austriac, muncitor la o turnătorie, pe numele său Reidl,a găsit acest cub ciudat cu aspect metalic,neobișnuit,iar după ce l-a arătat șefului său,împreună l-au transferat la Muzeul Heimathaus.Aici profesorul Adolf Gurlt a studiat cubul și a determinat faptul că respectivul obiect era parte a unui meteorit sau a unei alte surse cu origine necunoscută,dar cu o vechime de aproximativ 60 de milioane de ani.

Screaming mumie
   - Mumia în agonie  - această mumie cu expresie agonizantă a fost descoperită în anul 1886.În anul 2008,National Geographic a lansat ipoteza că aceasta ar fi de fapt fiul  faraonului Ramses al III-lea. suspectat de atentat la viața  tatălui său și pedepsit pentru faptele sale.

... Excavatoare găsit lămpile în stare perfectă și încă ardere
  - BECURI CARE ARD FĂRĂ ÎNTRERUPERE - becuri care ard încontinuu fără niciun fel de combustibil au fost găsite peste tot în lume în timpul Evului Mediu.Aceste lămpi au fost sigilate în morminte pentru a-i asigura răposatului lumina în drumul său spre viața de apoi..Unele morminte au fost deschise mulți ani mai târziu,doar pentru a se certifica faptul că acele becuri încă ardeau.


   - PEȘTERILE PANXIAN - există dovezi că aceste peșteri au fost locuite de oameni acum 300 000 de ani.Este de asemenea cunoscut faptul că în vecinătatea acestor peșteri trăiau și animale mari,iar un lucru aparte este că în interiorul acestor peșteri s-au găsit rămășițe ale acestor animale mari care în mod normal nu ar fi trăit niciodată în peșteri la 1600 m adâncime.

Doamna Ghimpat Tronului | Harappa
   - DOAMNA DE PE TRONUL GHIMPAT - acesta este un artefact vechi de aproape 5000 de ani și pare a fi unul dintre cele mai ciudate obiecte găsite vreodată.Are forma unui vehicul,un car probabil,care în partea din față are un cap de taur,iar în interior sunt 15 figuri care ar fi putut descrie cu ușurință o procesiune și în spate așezată pe un tron de piroane este așezată o figură feminină.Nu se știe și nu se cunoaște dacă artefactul a fost făcut pentru uz ritual sau pentru un motiv mai practic. 


                                                                              BONUS
Sursa:YouTube

Hai pa și clar give me a five
                Alina
                                                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu