luni, 29 septembrie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Îți uzezi prea mult telefonul dacă ...

How to Erase Your iPhone/Android/Blackberry/Windows Smartphone
   - Îți lași telefonul deschis tot timpul și deși el este inactiv,totuși bateria este solicitată și în timp își pierde proprietățile.Experții recomandă să opriți telefoanele pe timpul nopții sau atunci când nu aveți neapărată nevoie de el.

  - Bluetooth-ul și WiFi-ul dacă rămân pornite permanent,nu fac decât să irosească energia stoctă în baterie.Specialiștii recomandă ca acestea să rămână închise urmând să fie pornite doar atunci când folosirea lor este necesară.

  - Nu este indicată nici folosirea telefoanelor la temperaturi extreme,atunci când temperatura scade sub 0 grade sau trece de 35 de grade.

  - Deși este foarte des folosită,totuși punerea în priză a telefoanelor peste noapte nu este recomandată de producători,pentru că pe termen lung,această practică afectează bateria,care se va consuma mai rapid decât ar trebui.

  - Telefonul este un accesoriu al oricui în ziua de azi,prin urmare nu e de mirare că poate ajunge în cele mai neobișnuite și de ce nu,cele mai insalubre locuri,care găzduiesc multe bacterii.Așa că ar fi necesar ca pentru ștergerea ecranului să folosiți un șervețel moale fără scame,iar pentru dezinfectarea lui există produse care folosesc lumina ultravioletă care distrug bacteriile.


                                                                     BONUS
Sursa:YouTube

Hai pa și clar give me a five
                 Alina




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu