luni, 9 ianuarie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD - Locuri imposibil de vizitat

   De data aceasta am căutat locuri despre care se ştiu foarte puţine lucruri concrete,locuri demne de scenarii de film,care deţin secrete bine păzite şi despre care tot mereu se nasc adevărate legende.

  - Aria 51 - baza nu apare pe nici o hartă,dar se presupune că locaţia ei este undeva pe lângă Lacul Groom,iar scopul ei este susţinerea şi dezvoltarea testelor experimentale ,a sistemelor de arme,precum şi studierea fenomenelor neobişnuite.

  - Arhivele secrete ale Vaticanului - este cea mai bine păzită instituţie din Statul Papal care se presupune că ascunde informaţii,secrete şi descoperiri dintre cele mai şocante,toate păstrate în siguranţă,tăcere şi discreţie de-a lungul timpului.

  - Clubul 33 - Walt Disney se pare că dorea un loc al său aparte,unde să se întreţină cu sponsorii sau invitaţii săi speciali,astfel încât în anul 1967 a luat fiinţă Clubul Exclusivist sau Clubul 33.Se spune că în anul 2007 lista de aşteptare pentru cei ce doreau să devină membrii ai acestui club era veche de 14 ani,de atunci lista este închisă şi nimeni nu mai ştie cum mai poate avea cineva acces în Clubul lui Walt Disney.

  - Muntele Yamantau şi oraşul Mezhgorye - ascund unele dintre cele mai mari secrete ale Rusiei.Se spune că au legătură cu expresia " Mâna Moartă " sau mai exact cu puterea de comandă nucleară şi sistemul de control al rachetelor strategice.

  - Withe's Gentlemen's Club - este un club londonez construit de un italian la sfârşitul anilor 1600,unde se vindea ciocoltă caldă,o delicatesă extrem de scumpă şi de rară pentru acele vremuri.Din secolul al XIX-lea acest club era destinat doar gentlemenilor influenţi din înalta societate,dar ca şi în cazul clubului lui Walt Disney,nici aici nu mai există nici o modalitate pentru a face rost de o legitimaţie de membru.

  - Metroul 2,Moscova - se pare că Rusia are un sistem secret de linii de metrou care sunt paralele cu cele ale metroului public şi face legătura între Kremlin şi Cartierul Serviciului General de Securitate,Aeroportul Vnukovo 2 şi un oraş subteran la Ramenki,precum şi cun alte locuri de importanţă naţională.

  - Camera 39 - este o organizaţie secretă apărută în 1970 cu scopul de a obţine susţinere străină pentru regimul nord-coreean al lui Kim Jong Il,iar fondurile - şi ele ilicite,se pare - sunt folosite exclusiv pentru cumpărarea loialităţii oficialilor străini de rang înalt şi pentru păstrarea controlului asupra ţării.

  - Marele Altar Ise - este unul dintre cele mai sacre locuri din  Japonia. Singurele persoane care au acces la acest templu dedicat zeiţei Soarelui şi ridicat în sec. IV î.Hr.,sunt familia regală şi inalţii prelaţi.Altarul este dărâmt şi reconstruit odată la 20 de ani ca parte a convingerilor Shinto despre moarte şi reînoire a naturii.

  - Mount Weather - este o bază militară secretă localizată în adâncurile unui munte de lîngă Bluemont Virginia ridicată cu scopul unui refugiu în caz de urgenţă sau de ameninţare nucleară pentru preşedinte şi cabinetul său.

  - Menwith Hill - este o bază englezească situată undeva lângă Harrogate,în nordul Yorkshire-ului şi este cea mai mare staţie de monitorizare electronică din lume,aici găsindu-se cheia reţelei mondiale de supraveghere electronică şi spargerea codurilor secrete,adică ceea ce se numeşte " haking ".

  - Biserica Sfintei Maria din Zion - aici se spune că se află Chivotul Legii şi doar călugărul-gardian ales de mănăstire se poate afla în apropierea lui,ţinând cont de pericolele descrise de Biblie pentru cei care nu sunt binecuvântaţi. Se spune că foarte mulţi dintre călugării aleşi drept paznici,au murit la scurt timp de la numirea în funcţie din cauza cataractei căpătate în timpul autosechestrării în interiorul mănăstirii.



   Având aprobarea lui Liviu Teodorescu,astăzi cu încântare vă pot oferi ca bonus o mixtură extrem de reuşită între vocea caldă,joasă a lui Liviu şi tuşa de geniu a lui Moga.Dar de fapt,spuneţi voi ce credeţi.







                                       Hai pa şi clar give me a five
                                                                           Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu