luni, 16 ianuarie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD - Profeţii mai puţin cunoscute

  - Alois Irlmaier este un ţăran german care în anul 1950 a prezis despre un al treilea război mondial ce va începe în Orientul Mijlociu.
  - Hildegard von Bingen,o călugăriţă din secolul al XII - lea, a prezis distrugerea Statelor Unite.
  - Baba Vanga este o femeie oarbă din Bulgaria (1911 - 1996) care în ultima parte a vieţii sale a făcut mai multe predicţii pentru viitor:Pământul îşi va schimba orbita în anul 2023,omul va atinge nemurirea în anul 4599,iar în timp ce vor căuta viaţa extraterestră în anul 2221,oamenii vor intra în contact cu ceva absolut terifiant.
  - Ursula Southeil (1488-1561) este probabil cea mai credibilă dintre prezicători deoarece profeţiile ei în mare parte s-au adeverit:vor exista mijloace de transport care nu au nevoie să fie trase de cai,găndurile oamenilor vor avea nevoie doar de o clipă pentru a ajunge la destinatar,femeile vor purta pantaloni şi unele îşi vor tăia părul la fel de scurt ca un bărbat,iar fierul va pluti pe apă.
  - Mitar Tarabih (1829-1899) este un profet sârb care a prezis destrămarea Iugoslaviei,cum fratele se va ridica împotriva fratelui dintr-o altă mamă.
  - Robert Nixon,un englez al secolului al XV-lea a prezis faptul că omul va ajunge pe Lună.
  - Profeţia atribuită lui Saint Malachy este o listă de 112 fraze în limba latină care descrie fiecare viitor papă catolic.
  - Joseph Smith,fondatorul religiei mormone declara că "toţi ar trebui să ştie,Constituţia Statelor Unite a fost scrisă cu inspiraţie de la Dumnezeu,iar religia mormonă va salva America".
  - Sf. Nil a fost un călugăr ce a trăit în secolul al V-lea,un ucenic al Sf. Ioan Gură de Aur,care a făcut câteva predicii despre sec.XX."După anul 1900 oamenii se vor schimba,morala şi tradiţiile creştine ale Bisericii se vor schimba,oamenii se vor lepăda de modestie,iar falsitatea şi lăcomia vor atinge proporţii mari,iar în timp ce oamenii vor putea zbura asemeni păsărilor sau vor atinge fundul mării ca peştii,pofta adulterul şi crima vor domni peste societate."


   Dintre cele prezise de toţi aceşti oameni morţi,singura profeţie asupra căreia am putea medita mai mult de două secunde,este ultima.Aşa că hai pa şi clar give me a five
                                    Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu