luni, 23 ianuarie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD - Semne de recunoaştere a unui dictator

   Dacă cineva demonstrează în mai multe rânduri printr-un comportament egoist şi o supraapreciere evidentă a propriei persoane,de cele mai multe ori nejustificată,faptul că turnura sau calea pe care o porneşte respectivul pare să fie cea a adulării totale şi a nevoii de a ridica statui exclusiv cu sine,deci poate fi amprentat ca un dicttor.
   Puterea absolută înseamnă corupere absolută,deoarece deşi poate fi o amantă seducătoare care dă dependenţă,ea poate fi demonstrată uşor în momentul când cineva se găseşte la polul opus în opinii,deoarece cel care nu este de acord cu puterea poate fi uşor înfierat ca sâmburele de răscoală,cel care subminează stabilitatea civilă şi astfel odată demascat poate fi numit duşman şi executat fără judecată.
   Genocidul nu este chiar atât de rău;mai devoalat de atât în intenţii nu ar putea să fie, decât dacă şi-ar aduna opozanţii la un loc şi ar da ordin să se tragă asupra lor,un fel de "Ascultă comanda la mine ,soldat.O s-o iau ca pe un afront personal dacă unul din ăştia rămâne în picioare,Deci,artilerie.Foc!
   Grupul de adulatori,pentru că fiecare dictator are nevoie de grupul său de fani pupători în orice loc doreşte şeful,iar sentimentul e oarecum liniştitor dacă e înconjurat de oameni care măcar la nivel declarativ îl plac necondişionat.
   Excentricitate nerecunoscută,deoarece un dictator întodeauna pozează a fi drept unul dintre cei mulţi,modest şi normal,dar de fapt,realitatea dovedită e cu totul alta,iar extravaganţa şi excesele primează în fiecare din actele sale ( de la casa kitsch - oasă în care stă până la spitalul exclusivist din străinătate la care se tratează ).
   Eu,eu eu,fiindcă este binecunoscut faptul că un dictator este egomaniac,iar adularea propriei persoane şi narcisismul sunt parte importantă din reţeta şi mixul unui dictator reuşit.

   Dacă cineva se recunoaşte în descrierea de mai jos,îl invităm în pieţele din ţară pentru a-l putea adora în faţă cu roşii pârguite în locuri - destinaţii de vacanţă obişnuite pentru oameni obişnuiţi ca ei.
                     Hai pa şi clar give me a five
                                                  Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu