duminică, 29 ianuarie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD-Miracole

   Din anul 1968 până în 1970,la Zeitoun,Cairo,Fecioara Maria şi-a făcut apariţia în faţa a milioane de oameni,fapt surprins în fotografia alăturată.Biserica Ortodoxă a emis o declaraţie care atestă veridicitatea apariţiei,însă Biserica Catolică nu s-a pronunţat în nici un fel.





   Corpus incoruptibilus este numele dat celor care după moarte nu se descompun.Biserica ia în considerare canonizarea acelora care nu au fost înbălsămaţi sau nu au suferit alte metode de conservare a morţilor .În imaginea alăturată apare Sf. Bernadette - aşa arată la 130 de la moarte ei.






   Therese Neumann a paralizat în urma unei căzături la 10 martie 1918 şi aproape şi-a pierdut vederea,dar peste 5 ani în mod absolut uimitor la 29 aprilie 1923 vederea i-a revenit subit şi în totalitate. În anul 1926 în vinerea Paştelui se pare că a avut primul vis despre patimile lui Iisus în urma căruia o rană i-a apărut deasupra inimii,iar până în ziua de Paşte umerii spatele şi ochii îi sângerau,iar rănile nu s-au închis nici măcar la moartea ei survenită în anul 1962.


   În primăvara anului 1973,sora Agnes din Akita,Japonia a avut o viziune cu Fecioara Maria în urma căreia i-a apărut o rană sângerândă în formă de cruce pe mâna stângă.În data de 6 iulie al aceluiaşi an picături de sânge au început să curgă din mâna dreaptă a statuii Fecioarei Maria, fenomen care a durat până în 29 septembrie. Doi ani mai târziu,la 4 ianuarie 1975 din ochii statuii au început să curgă lacrimi la intervale de timp cuprinse între 8 luni şi 6 ani.De menţiomat este faptul că specialişti de la Universitatea din Akita au învestigat ştiinţific şi au concluzionat faptul că lacrimile şi săngele din grupa 0,B3 şi AB4 sunt reale.În anul 1988,cardinalul Ratzinger,actualul Papă Benedict,a certificat evenimentele de la Akita  ca fiind veridice.




   Apariţiile Fecioarei de la Lourdes au început la 11 februarie 1858,când Bernadette Sobirous o fată de 14 ani i-a mărturisit mamei sale că o femeie i s-a arătat în peştera Masabielle,localizată la mai puţin de 2 km. de oraş.Alte 17 apariţii ale aceleiaşi femei au fost semnalate în acel an,dar de reţinut este faptul că în primăvara anului următor,în peşteră,în exact acelaşi loc unde femeia misterioasă se arăta localnicilor,a părut un izvor a cărui apă tămăduitoare a dus la căteva vindecări miraculoase şi mai ales inexplicabile.








    Sf. Juan Diego este unul dintre responsabilii pentru răspândirea catolicismului în Mexic.În timp ce se ruga pentru însănătoşirea unchiului său bolnav,o femeie i-a apărut în faţă - se presupune a fi însăşi Fecioara Maria - şi l-a îndemnat să îi aducă flori culese din vârful dealului,astfel unchiul său va fi bine.Deşi  era luna decembrie a găsit suficiente flori în locul indicat.Femeia le-a aranjat cu grijă într-o pânză şi i-a cerut să nu i-o dea decât episcopului,care cu mare uimire a descoperit faptul că în locul de unde au căzut trandafirii a rămas impregnat chipul Fecioarei din Guadalupe (ca în imaginea alăturată).În locul apariţiei Fecioarei Maria episcopul a ridicat un altar,iar acesta este unul din locurile de pelerinaj cele mai vizitate din lume.






   În oraşul Lanciano din Italia,în jurul anului 700,în timpul unui sărbători ,un călugăr a fost însărcinat să împartă pâinea tradiţională nedospită,dar în timpul liturghiei,minunea s-a produs,pâinea s-a transformat în carne,iar vinul în sânge.În anul 1971 cercetători de la Universitatea din Siena,au ajuns la concluzia că sângele era uman şi avea aceeaşi grupă AB4 ca şi sângele găsit pe Giulgiul din Torino sau în alte manifestări ecleziastice cercetate ştiinţific,iar carnea era şi ea inimă de om.



    Nu am uitat de cei care atâtea zile au protestat public împotriva mîrlăniei, ignoranţei,tupeului,neprofesionalismului,dispreţului Guvernului,de aceea cu mulţumirile de rigoare pentru inspiraţia celor de la creativemonkeyz,le servim şi noi o palmă de la Robotzi.
                              Hai pa şi clar give me a five
                                                               Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu