luni, 5 martie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD - Droguri mai aparte şi efectele lor

   De-a lungul timpului oamenii au ingerat o grămadă de produse chimice sau plante cu scopul de a pluti în sfere înalte,de a evada din cotidianul de neîndurat sau din oricare alt motiv ce le linişteşte conştiinţa,dar le arde creierul:

  - Anafranil ( clomipramina ) - este un antidepresiv care îi face pe oameni să aibă un climax de fiecare dată când cască.Ţinând cont de efectele lui,e chiar de neînţeles de ce a fost scos în afara legii,dar poate că era greu de găsit doctori specializaţi care să îl prescrie.

  - DDT - acest pesticid ,interzis în multe ţări,odată ingerat poate provoca senzaţii asemănătoare celor date de ecstasy.În anii 50 era foarte popular un cocktail numit Mickey Slim şi care era preparat foarte simplu:o cantitate mică de DDT era adăugată în gin.

  - DIPT - afectează în special funcţiile auditive,adică utilizatorii încearcă senzaţia unor sunete distorsionate,dar şi alte halucinaţii uşoare cum ar fi faptul că au senzaţia că ar fi uşor umflaţi sau faptul că aud constant un sunet ce nu dispare cel puţin două săptămâni.

  - Şofranul - este o floare care are în special întrebuinţări culinare,fiind un foarte apreciat condiment,dar important de ştiut este faptul că şofranul are şi efecte narcotice similare cu cele date de opiu,dar este şi un eficient afrodisiac.

  - Xenonul (Xe) - este un gaz inodor,prezent în atmosfera Pământului,iar efectele sale sunt asemănătoare cu cele date de oxidul de azot,adică îi vor fi potenţate sentimentele.

  - Venin,Otravă - otrăvurile ca arsenicul şi stricnina au efecte halucinogene,iar tutunul amestecat cu veninul de cobra are efecte psihoactive.

  - Explozibil C4 - are o eficienţă de 1,34 de ori mai mare decât TNT-ul,dar odată ingerat dă tremurături şi convulsii apreciate de cunoscătorii care şi-au terminat de fumat gazonul.

  - Urina - la un moment dat eschimoşii şi triburile din Siberia consumau un anume soi de ciuperci amestecate cu urină de om (iiiiiiiih),iar combinaţia avea efecte afrodisiaco-halucinogen .

  - Salamandra brandy - este produs în Slovenia şi este o băutură alcoolică " îmbunătăţită ", care implică cruzime faţă de animale,adică o salamandră este înecată în alcool,iar otrava rezultată în momentul ei de apărare amestecată cu tăria are simptome asemănătoare cu cele date de LCD.






  LA MULŢI ANI PENTRU CEI CARE ÎNCĂ SE AU UNUL PE CELĂLALT!



                                                Hai pa şi clar give me a five
                                                                                   Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu