duminică, 11 martie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD - Ultimele fotografii

   Wiley Post a fost primul pilot care a zburat singur în jurul lumii şi care dorea să reitereze acel zbor alături de bunul său prieten,actorul de comedie Will Rogers.Această fotografie este ultima făcută pentru că cei doi s-au prăbuşit cu avionul în 15 august 1935.






   John şi Jackie Knill sunt un cuplu de canadieni care au pierit în Thailanda,în timpul tsunami-ului din 26 decembrie 2004.După câteva săptămâni cineva le-a găsit aparatul de fotografiat,iar de pe cardul de memorie a putut descărca ultima fotografie făcută,înainte ca valul uriaş să lovească ţărmul şi să le curme viaţa.


   Albert Einstein a făcut această fotografie în luna martie a anului 1955,în casa lui din Princenton,New Jersey,iar peste nici o lună la 17 aprilie,cunoscutul om de ştiinţă a murit din cauza unui anevrism la vârsta de 76 de ani.












   Marilyn Monroe a pozat pentru ultima dată în Life Magazine,iar fotograful Allan Grant a fost cel care a imortalizat-o pentru ultima dată în data de 7 iulie 1962 în timpul unui interviu dat la ea acasă.După nici o lună,pe 5 august Marilyn Monroe murea,se pare,din cauza unei supradoze cu barbiturice.









   Bill Biggart a fost un fotojurnalist care în timpul atacului din 2001 de la World Trade Center a relatat evenimentele de la faţa locului,dar din nefericire a pierit din cauza dărâmăturilor celui de-al doilea turn.Patru zile mai târziu când corpul său neînsufleţit a fost descoperit, printre lucrurile găsite asupra sa a fost şi aparatul foto cu ultimele imagini înainte de prăbuşirea turnului.


   Aceasta este ultima fotografie cu Lady Diana,luată la Paris în 31 august 1997,ziua accidentului,în timp ce erau urmăriţi de paparzzi.Pe bancheta din spate se afla Lady Di alături de Dodi al Fayed care se uitau după grupul de fotografi care îi urmăreau,iar în faţă se aflau şoferul Henry Paul şi garda de corp Trevor Rees Jones,care de fapt a fost şi singurul supravieţuitor.


   Lui,Elvis Prestley i-a fost făcută această fotografie în 16 august 1977 în timp ce se întorcea acasă pe domeniul său,Graceland,după o noapte de petrecere,pentru ca din nefericire în după amiaza aceleiaşi zile,Elvis să fie descoperit de către logodnica sa Ginger Alden,fără viaţă.





   Aceasta este ultima fotografie în care Adolf Hitler a fost surprins în timp ce ieşea din buncărul unde se refugiase,şi cu doar două zile înainte de a decide să îşi ia viaţa.Dar înainte de asta s-a căsătorit cu Eva Braun,şi-a scris testamentul,ca apoi pe 30 aprilie 1945,Hitler s-a împuşcat,dar înainte pentru mai multă siguranţă,ca şi Eva,a băut o fiolă cu cianură.



   Se pare că aceasta este ultima fotografie a lui Abraham Lincoln şi care a fost făcută pe balconul Casei Albe de către Henry J.Warren cu doar o lună înainte de asasinarea preşedintelui Lincoln,care participa la o piesă de teatru,de către John Wilkes Booth.











                           Hai pa şi clar give me a five
                                                                Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu