joi, 22 martie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD - Lucruri cool de făcut

   - Vizitaţi un planetariu - cei care au posibilitatea să viziteze un astfel de loc,fără nici o îndoială ar trebui să nu dea înapoi,e un adevărat spectacol;cei care nu au în apropiere un planetariu ar trebui să se mulţumească să privească cerul din parc,dar cel mai bine ar fi să găsească altceva de făcut.

   - Un curs fulger de făcut cafea - aţi văzut vreodată un profesionist care ne pune în faţă cafeaua de vis,cu spumă,modele diverse şi prezentată pe straturi.Orice club care se respectă şi îşi respectă şi vizitatorii ar trebui ca din când în când să le ofere acestora seri tematice diverse,iar eu una mi-aş dori să ştiu mai mult decât să pun apa la fiert şi pentru fiecare cană de apă să pun două linguriţe de cafea.E anost.

   - Un test drive cu maşina ta de vis - foarte mulţi privim cu jind la formele futuriste ale unui bolid cu mulţi cai putere sub capotă,pe care din nefericire cei mai mulţi dintre noi nu vom putea să o achiziţionăm niciodată.De aceea un test drive ar fi ideal pentru a putea să ne potolim nevoia de adrenalină.

   - Ziua Spa - o zi de răsfăţ pentru trup şi pentru starea de spirit e binevenită şi dorită oricând,pentru că,dacă nu ne-am născut moştenitori,iar traiul de zi cu zi trebuie câştigat prin muncă,atunci măcar din când în când am putea să ne lăsăm pe mâinile competente ale unui maseor,hair stilist sau orice alte mâini autorizate din resort.Nu?

   - O seară de teatru sau operă - e o senzaţie şi o trăire complet diferită şi mult multiplicată,dacă în loc să priveşti la televizor,te îmbraci cu haine de seară elegante şi într-o companie selectă te bucuri şi savurezi senzaţia live a unei capodopere universale.

   - Picnic - deşi noi suntem învăţaţi cu ieşirile la grătar,farmecul unui picnic într-o zi însorită,încă nu s-a pierdut.Aşa că într-o companie agreabilă,cu un coş mare încărcat cu o pătură,sandwishuri ,salate,plăcinte şi răcoritoare,căutăm locul perfect pentru a ne putea bucura de încă o zi reuşită.

   - Vizitaţi un prieten - cea mai la îndemână metodă de a petrece un timp agreabil este să aduni câţiva apropiaţi şi să petrecei câteva ore de calitate împreună.

                                      Hai pa şi clar give me a five
                                                                        Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu