marți, 17 aprilie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD - Centre de energie

   Peste tot în lume există credinţa că în corpul uman se găsesc centre de energie care îl fac pe om să funcţioneze sau nu.Centrele de energie sau chakrele sunt reprezentate prin culori şi sunt dispuse în puncte strategice în corpul uman,iar cine îşi poate activa sau închide aceste puncte este pus în postura de a-şi stăpâni corpul,dar acest lucru cere multă disciplină.Cele 7 centre de energie sunt :

   - CROWN CHAKRA - este situată la 4 lăţimi de deget deasupra capului,are o culoare alb-violetă şi reperezintă centrul de înţelepciune.







   - CEL DE-AL TREILEA OCHI - este situat între sprâncene,are o culoare purpurie şi este centrul premoniţiilor,al intuiţiei.









   - CHAKRA GÂTULUI - este situată la baza gâtului,are o culoare albastră şi este centrul energetic pentru autoexprimare.









   - CHAKRA INIMII - este situată în dreptul inimii,are culoarea verde şi este centrul energetic al dragostei,afecţiunii,compasiunii şi prieteniei.









   - CHAKRA CENTRALĂ - este situată la baza coloanei vertebrale,are culoarea galbenă şi este asociată cu respectul şi stima de sine.









   - CHAKRA SACRALĂ - este  situată în partea de jos a spatelui,are culoarea portocalie şi este centrul de control al energiei în sentimente şi sexualitate.








   - PRIMA CHAKRA - este situată între picioare,are culoarea roşie şi este centrul responsabil cu adaptarea în orice situaţie.








                                         Hai pa şi clar give me a five
                                                                     Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu