vineri, 27 aprilie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD - Locaţii posibile ale Sf.Graal

ok   Sfântul Graal este un obiect sacru al umanităţii,în speţă este paharul folosit de Iisus la Cina cea de Taină,înzestrat se pare cu proprietăţi miraculoase,de aceea este de înţeles de ce lăcaşul său este un subiect de interes majorl:

   - Accokeek - în jurul anilor 1606-1607,se pare că ar fi fost adus de un preot iezuit,ce a navigat alături de John Smith pe râul Potomac.Legenda spune că acesta ar fi primit artefactul din mâna Cavalerilor Templieri.





   - Capela Rosslyn - a fost construită în anul începând cu anul 1456 de către William Sinclair un descendent al unui Cavaler Templier.Se pare că cripta familiei de la subsol este sigilată,astfel încît legenda spune că acolo ar fi valori inestimabile printre care şi Sf.Graal.



   - Glastonbury Tor - se spune că aici se află legendarul Avalon şi tot aici ar fi fost îngropat şi regele Arthiur după ce a murit în urma unui duel cu Mordred.Legenda spune că Templierii întorşi din prima cruciadă cu relicve biblice,printre care şi Sf. Graal,le-ar fi îngropat undeva între mormântul lui Arthur şi Guinevere.


   - Mormântul lui Iisus - dacă nu a fost îngropat cu el,se pare că  a fost îngropat în apropierea mormântului său de către unul din cei 12 apostoli.





   - Santa Maria de Montserrat - mănăstirea ridicată pe munte ae fi locul de naştere al lui Sir Galahad.Sf. Graal ar fi îngropat şi ascuns undeva în curtea bisericii .







   - Sistemul de canalizare al Ierusalimului - conform acestei versiuni,Cavalerii Templieri din Prima Cruciadă nu au găsit nici Sf.Graal şi nici Chivotul Legii, deoarece acestea au fost ascunse undeva în subsolul Ierusalimului.






   - Fort Knox - nimeni nu se poate apropia la mai puţin de 400 de m de clădire,fără îndoială acesta fiind cel mai sigur loc de pe pământ.Se pare că au fost captate imagini din satelit ale depozitului şi se pare că acolo există o încăpere cu artefacte nepreţuite,ca Sf.Graal,Chivotul Legii,Arca lui Noe sau Crucea pe care a fost răstignit Iisus Hristos.


                                          Hai pa şi clar give me a five
                                                                            Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu