luni, 16 aprilie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD - Înainte de Iisus

  - BUDDHA - a intrat în templu la 12 ani (ca şi Iisus) şi i-a uimit pe toţi cu înţelepciunea sa.Toată viaţa sa şi-a dorit să aducă Împărăţia Cerului pe Pământ.













  - KRISHNA - este ,,fiul fără de păcat,, al lui Vasudeva şi al lui Devaki.Ca şi Iisus a fost trimis pe Pământ în forma sa umană,dar similitudinile nu se opresc aici.Şi tatăl adoptiv al lui Krishna a fost tâmplar,iar la naşterea sa deasemeni au fost prezenţi  înţelepţii ce au fost conduşi acolo de o stea.Ambii au vindecat bolnavi,ambii au fost răstigniţi şi apoi au înviat din morţi.




  - GLYCON - este fiul Zeului Apollo,trimis pe Pământ ( undeva la sudul Mării Negre )pentru a-i îndruma pe credincioşii din oricare popor,a vindecat bolnavii în mod miraculos şi a înviat morţi.












  - ZOROASTRU - este şi el fiul unei fecioare care la fel ca şi Iisus a fost botezat într-un râu,a fost ispitit în pustiu de câtre diavol,a vindecat bolnavii,şi-a început munca divină la 30 de ani şi a fost ucis din cauza credinţei sale.











  - HORUS - este fiul fecioarei Isis şi a lui Osiris.La naşterea sa a apărut Sirius,luceafărul de dimineaţă.Ca şi Maria şi Isis a fost avertizată în vis de către un înger că oameni răi vor să îl ucidă pe Horus.În timpul vieţii sale pământene a umblat pe apă,a vindecat bolnavii,a exorcizat demonii din corpurile umane,a fost crucificat şi a înviat după 3 zile.




                                 Hai pa şi clar give me a five
                                                                   Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu