luni, 2 aprilie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD - Dead or alive

   Istoria e plină de asemenea cazuri devenite celebre,dar până şi în viaţa de zi cu zi am luat contact cel puţin la nivel de poveste cu asemenea relatări aproape fantastice,fie că e colegul de companie de pe front al bunicului,crezut împuşcat şi după ani buni se întoarce acasă după o şedere primitoare în lagărele din Siberia,fie că îl recunoşti în Hipermarket pe Elvis,sau nu?Am căutat câteva personalităţi despre care se spune că n-ar fi murit,dar aştept şi sugestii:

- Tupac Shakur (1971-1996) - a fost un raper cunoscut care a fost împuşcat,dar au existat fani care au lansat zvonul conform căruia Tupac ar fi încă în viaţă.În realitate,aceste zvonuri au fost alimentate de faptul că artistul de fapt,Casa sa de Producţi, a mai scos încă 8 albume,după decesul acestuia,şi mai mult decât atât în primul său hit ,,Blasphemy,, este vorba despre fratele împuşcat care se întoarce din morţi.

- Andy Kaufman (1949-1984) - actor de comedie, a murit de cancer pulmonar la 35 de ani.Fanii au crezut că este vorba despre o glumă elaborată,menţinută şi de un coleg al său de platou care a dezvăluit faptul că A.K. a devenit obsedat de ideea de a-şi regiza moartea.





- Elvis Presley (1935-1977) - zvonul despre falsa moarte a regelui rock n roll-ului a apărut încă de la înmormântarea sa,când însuşi tatăl său, Vernon,a declarat că persoana din sicriu nu seamănă deloc cu fiul său şi că acesta era foarte interesat de ,,marea trecere,, şi de aceea s-a indus ideea că artistul ar fi luat un medicament care doar i-ar fi oprit inima temporar (ştiţi că lucrul acesta este imposibil),pentru ca mai târziu să poată umbla nestingherit,în ultimul timp celebritatea sa devenise aproape insuportabilă.

- Jim Morrison (1943-1971) -  certificatul său de deces spune că ar fi murit în urma unui atac de cord,dar acesta a survenit într-un week-end petrecut de chitarist singur,când nimeni nu ştie exact ce s-a întâmplat,iar faptul că sicriul său a fost sigilat nu a făcut decât să alimenteze genul acesta de zvonuri.


-Adolf Hitler (1889-1945) - alături de soţia sa,Eva Braun,s-au sinucis în buncărul aflat sub Cancelaria Reich-ului,în data de 30 aprilie 1945,dar au existat foarte multe voci care au susţinut faptul că ar fi fost vorba doar despre o manevră,menită să îi permită Fuhrerului să părăsească ţara şi să se mute într-o zonă cu climă permisivă pentru dictatorii vinovaţi de genocid,dar în anul 1968 ruşii au făcut publice datele autopsiei celor doi,iar fişele dentare atestau faptul că cei doi chiar au murit.


- Marea Ducesă Anastasia (1901-1918) - cea mai mică fiică a Ţarului Nicolae al II-lea se presupune că ar fi murit şi ea împuşcată de plutonul de execuţie comunist,dar au existat numeroase fete care pretindeau că ar fi Marea Ducesă.Cea mai cunoscută şi vehementă ar fi fost Ana Anderson Manahan care a pierdut un proces în care cerea să fie recunoscută ca şi urmaşă a Romanovilor.La 10 ani după moartea ei,în 1994 testele ADN au dovedit că aceasta ar fi fost o impostoare de origine poloneză.


- Jesse James (1847-1882) - 66 de ani mai târziu după ce celebrul pistolar a fost împuşcat de Robert Ford,a apărut un anume Frank J. Dalton care susţinea că el ar fi Jesse James şi că altcineva ar fi fost împuşcat în locul său,dar în anul 1995 testele ADN au dovedit faptul că acel corp îi aparţinea cu adevărat lui James,iar Dalton nu era decât un impostor.






- Ţarul Alexandru I (1777-1825) - către sfârşitul vieţii sale,ţarul a declarat de mai multe ori că ar renunţa bucuros la tron,de aceea în anul 1825 când în timpul unui tur de innspecţie în Crimeea,Alexandru I a murit subit de malarie sau pneumonie,iar corpul său a fost ţinut într-un sicriu închis,a dus la ideea că ţarul şi-ar fi înscenat moartea şi ar fi abdicat.În anul 1925,mormântul ţarului ar fi fost deschis,dar niciun fel de rămăşiţe pământeşti nu au fost găsite,au alimentat şi mai mult ideea că nu se ştie cu exactitate când şi unde a murit Ţarul Alexandru I.


- Louis al XVII-lea (1785-1795) - moştenitorul tronului Franţei se presupune că a murit de tuberculoză în închisoare în timpul Revoluţiei Franceze,dar au existat zvonuri lansate de soţia temnicerului,Madame Simon,conform cărora simpatizanţi ai regalităţii l-au eliberat pe Delfin din închisoare,ascuns într-un coş de rufe şi în locul său ar fi adus un alt copil.








Iisus Hristos - toţi creştinii cred că Iisus a înviat din morţi şi s-a înălţat la cer.Mormonii însă susţin faptul că acesta ar fi trăit mult mai mult timp printre oameni,în America,invăţându-i Noua Evanghelie. Există voci care susţin că acesta s-ar fi căsătorit cu Maria Magdalena şi ar fi avut şi copii.


                                  Hai pa şi clar give me a five
                                                                    Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu